Rôzne

Necháte sa zlákať? Najzaujímavejšie podujatia, ktoré v marci zažijeme v Michalovciach

Prehupli sme sa už do nového mesiaca. Aj marec v Michalovciach ponúkne rôzne podujatia. My sme pre vás vybrali tie, ktoré považujeme za tie najzaujímavejšie.

Ilustračný obrázok k článku Necháte sa zlákať? Najzaujímavejšie podujatia, ktoré v marci zažijeme v Michalovciach
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Akordeónové trio

4. marca 2017 o 16:30 hod., Zemplínske osvetové stredisko Michalovce

V Zemplínskom osvetovom stredisku v Michalovciach si môžete v sobotu 4. marca vychutnať akordeónovú hudbu. Jubilejný koncert je zároveň oslavou 15. ročného výročia Zemplínskeho akordeónového tria. Vstupné na tento umelecký zážitok je dobrovoľné.

Jarné prázdniny vo Hvezdárni

6. – 10. marca 2017 o 10:00 hod., Hvezdáreň v Michalovciach

Hvezdáreň v Michalovciach pozýva žiakov a ich rodičov na jarné prázdniny, počas ktorých zažijú veľa zábavy. Od pondelka do piatku sa v michalovskej hvezdárni začne každý deň iný program o 10. hodine.

Zhromaždenia obyvateľov mesta

13 . – 24. marca o 17:00 hod., Michalovce

Zhromaždenia podľa jednotlivých volebných obvodov sa uskutočnia od 13. do 24. marca podľa spracovaného harmonogramu v každom zo šiestich obvodov samostatne. Hlavným bodom programu bude doterajšie plnenie Programu rozvoja mesta na roky 2015–2018 a diskusia občanov a volených predstaviteľov smerujúca k aktuálnym problémom mesta a jeho občanov.

Pozvánka MDŽ

16. marca 2017 o 14:30 hod., VI. ZŠ na Okružnej ulici

Slovenská únia sluchovo postihnutých Michalovce pozýva k slávnostnému posedeniu pri príležitostí sviatku žien, ktoré sa uskutoční 16. marca o 14:30 hod. na VI. Základnej škole na Okružnej ulici. V programe vystúpi skupina Zemplindance Slovenskej únie sluchovo postihnutých a Starši chlopi z Mihaľovec.

Zlatá baňa

16. marca 2017 o 19:00, Mestské kultúrne stredisko v Michalovciach

Mestské kultúrne stredisko v Michalovciach uvedie komédiu, ktorá sa odohráva v atraktívnom prostredí súkromnej kliniky platickej chirurgie s názvom Zlatá baňa. Predstavia sa Marek Majeský, Marián Labuda ml., Andrea Karnasová, Andrea Profantová

Žimne vre

20. marca 2017 o 18:00 hod., Mestské kultúrne stredisko v Michalovciach

Ochotnícke Divadlo pri fontáne vás pozýva na svoju derniéru hry Žimne vre. V sále kultúrneho strediska mesta sa predstaví s humornou témou 20. marca o 18. hodine.

Spolu

21. marca 2017 o 16:30, Mestské kultúrne stredisko v Michalovciach

Základná umelecká škola Michalovce, Súkromná umelecká základná škola Talent – um a DFS Jurošík usporiadajú spoločný koncert, na ktorom sa predstavia ich mladé talenty. Predvedú sa v plnej kráse 21. marca o 16:30 v sále michalovského kultúrneho strediska.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM