Rôzne

Nemáte ešte program na víkend? Vyberte si, kam môžete skočiť v Michalovciach a okolí

Ak stále neviete, kde by ste trávili aktuálne voľné dni, pozrite si naše tipy na víkendové podujatia v Michalovciach a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Nemáte ešte program na víkend? Vyberte si, kam môžete skočiť v Michalovciach a okolí
Zdroj: Dnes24.sk

Deň detí v Strážskom

1. júna 2019 od 10:00 hod., v areáli parku, Strážske

V Strážskom oslávia Deň detí 1. júna od 10:00 hod. v areáli parku. Pozývajú detí a ich rodičov na podujatie, kde budú rôzne súťaže. Svoju činnosť tam predstavia vojaci, hasiči, či psovodi. Vstup na spomínanú akciu je voľný. Program je naplánovaný do 17:00 hod.

Oteckovia a deň detí v Michalovciach

1. júna 2019 od 16:00 – 18:00 hod., Zlatý býk, Michalovce

V Zlatom býkovi v Michalovciach sa 1. júna 2019 od 16:00 – 18:00 hod. uskutoční autogramiáda populárnych Oteckov v zostave Braňo Deák, Vlado Kobielsky, Filip Tůma a Marek Fašiang. Akciu budú sprevádzať aj doplnkové detské atrakcie, maľovanie na tvár a maskoti. Vstupné je 8 eur.

Detský festival zábavy v tržnici

2. júna 2019 od 12:00 – 18:00 hod., Tržnica, Michalovce

V michalovskej tržnici bude v nedeľu 2. júna od 12:00 – 18:00 hod. Detský festival zábavy. Môžete sa tešiť na tvorivé dielne, modelovanie, maľovanie kriedou na parkovisku aj tombolu. Pripravená bude 20 metrov dlhá detská dráha, kolotoče, skákací hrad a iné atrakcie. Chýbať nebudú poníky, elektrické autíčka, profesionálne fotografovanie. Vstupné na akciu je symbolické 1 €.

Godzilla II: Kráľ monštier

2. júna 2019 o 19:45 hod., Kino Centrum, Michalovce

Po celosvetovom úspechu filmov Godzilla a Kong: Ostrov lebiek prichádza do kín ďalšia kapitola z Monsterverza: Godzilla II: Kráľ monštier. V novom akčnom dobrodružstve sa Godzilla postaví zoči voči najznámejším príšerám v histórii pop kultúry. Príbeh sleduje hrdinské úsilie členov kryptozoologickej agentúry Monarch odraziť útok gigantických tvorov, vrátane impozantnej Godzilly,

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Vo fotogalérii si môžete pozrieť maturitné tablá, ktoré môžete vidieť v Michalovciach.

Maturitné tablá v našom meste: Takéto diela sú v Michalovciach k videniu
21
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM