Aktualizované Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Nežná revolúcia, PACI PAC aj majstrovstvá: Vyberte si podujatia v našom meste

Nový týždeň v Michalovciach vám prinesie niekoľko možností na využitie vášho voľného času. Pripomenieme si aj 17. november.

Ilustračný obrázok k článku Nežná revolúcia, PACI PAC aj majstrovstvá: Vyberte si podujatia v našom meste
Zdroj: TASR

MS v nohejbale žien a juniorov

15. – 17. 11. 2019, Športová hala a hala GPH Michalovce

15. až 17. novembra sa v Športovej hale v Michalovciach a v hale Gymnázia Pavla Horova v Michalovciach uskutočnia Majstrovstvá v nohejbale žien a juniorov.

Hádzaná

16. 11. 2019, Chemkostav aréna, Michalovce

Príďte povzbudiť michalovské hráčky HK Iuventa. Pozrite si prehľad zápasov v Chemkostav aréne: HK Iuventa – Bánovce/Partizánsk o 12.30 hod, I. LSD, HK Iuventa – Bánovce/Partizánske o 14.30 hod, I. LMD, HK Iuventa – DHK Zora Olomouc o 17.30 hod, MOL liga žien – 11. kolo.

PACI PAC a kamaráti

16. 11. 2019 10:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Paci Pac a kamaráti je názov jesenného turné obľúbenej dvojice Paci a Pac, ktorí sa hlásia s úplne novou show, plnou chytľavých pesničiek, veselých postavičiek a krásnych kulís, ktoré vás zoberú do rozprávkového sveta. S Pánom Trampolínim si zaskáčete na trampolíne, Levík Leo vás naučí, že nie každý lev musí byť len mäsožravý a vysvetlíme si, prečo je Mliečko pre deti také zdravé. Návštevníci sa môžu tešiť aj na naše už klasické youtubové hity ako Slon, Ťapy Ťap, Darček, či Čarbičky.

30. výročie Nežnej revolúcie

17. 11. 2019 o 15:00 hod., Tribúna pred mestským úradom, Michalovce

V nedeľu 17.novembra 2019 od 15:00 hod. bude na tribúne pred mestským úradom pri fontáne v Michalovciach spomienka na obete komunizmu.

Po krátkych príhovoroch rečníkov sa zhromaždenie presunie k soche Srdce Zemplína, kde si zapálením sviečok a tichou spomienkou uctia všetky obete komunistického režimu a politických väzňov.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Michaloviec a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Z chovných rybníkov pri obci Iňačovce v okrese Michalovce sa na ploche niekoľkých stoviek hektárov v týchto dňoch vylovujú ryby, ktoré sú určené pre vianočný trh. Pozrite si to na fotografiách.

FOTO: Ryby pre vianočný trh z Iňačoviec
13
Galéria
Zdroj: TASR

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM