Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Nové hracie prvky pre deti: Radosť z veľkej lode a hojdačiek, FOTO

V Michalovciach pribudli nové detské prvky z trvácneho agátového dreva. Z veľkej lode a hojdačiek sa tešia deti na školskom dvore.

Ilustračný obrázok k článku Nové hracie prvky pre deti: Radosť z veľkej lode a hojdačiek, FOTO
3
Galéria
Zdroj: MŠ na Leningradskej ulici

Na záver roka bilancuje aj michalovská škôlka. Ako nás informovala Dana Lukčová z Materskej školy na Leningradskej ulici, bilancujú ich doterajšiu činnosť práce s deťmi a pre deti.

Školský dvor

„Najviac nás teší vidieť radosť v ich očkách a to hlavne v tomto predvianočnom období,“ uviedla. Deti z Materskej školy na Leningradskej ulici sa od uplynulej jesene tešia z nových hracích prvkov na školskom dvore – veľkej lode a hojdačiek.

Prvky sú postavené z trvácneho agátového dreva, ktoré pôsobí veľmi príjemne na dotyk a lahodí aj oku. Nová preliezka so šmýkačkou a hojdačky podporujú nie len detskú fantáziu, ale rozvíjajú aj ich pohybové schopnosti a zručnosti, deti si posilňujú svalstvo rúk, nôh a chrbta, a to všetko na čerstvom vzduchu v bezpečí materskej školy.

Pomohli rodičia

Tento projekt sa nám podarilo zrealizovať vďaka veľkej finančnej podpore rodičovského združenia pri materskej škole a s pomocou dotácie mesta Michalovce. Všetkým rodičom a podporovateľom materskej školy patrí veľká vďaka.

Nezabudnite si pozrieť fotogalériu.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Michaloviec a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

FOTO: Deti z Materskej školy na Leningradskej ulici
3
Galéria
Zdroj: MŠ na Leningradskej ulici
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM