Rôzne

Palec hore pre študentku michalovského gymnázia: Jana Terezková sa teší z krásneho úspechu

Študentka druhého ročníka michalovského gymnázia sa raduje z naozaj veľmi pekného úspechu. Veď pozrite, čo sa jej podarilo...

Ilustračný obrázok k článku Palec hore pre študentku michalovského gymnázia: Jana Terezková sa teší z krásneho úspechu
3
Galéria
Zdroj: Gymnázium P. Horova v Mi

Jana Terezková z Gymnázia Pavla Horova v Michalovciach uspela na medzinárodnom stolnotenisovom turnaji. Podarilo sa jej získať naozaj krásne druhé miesto.

Prebojovala sa až do finále

Pred pár dňami sa v rakúskom Linzi konal už 19. ročník medzinárodného stolnotenisového turnaja Raiffeisen Youth Championschips Linz – Austria 2019, ktorého sa zúčastnila aj študentka 2.F Gymnázia P. Horova v Michalovciach Jana Terezková.

„Spomedzi 500 hráčov z 12 krajín v zastúpení Rakúsko, Nemecko, Švajčiarsko, Rumunsko, Taliansko, Chorvátsko, Maďarsko, Nórsko, Dánsko, Izrael, Česko a Slovensko si Janka, tak ako aj minulý rok, vybojovala nádherné 2. miesto v kategórii Junior girls Single,“ informovalo michalovské gymnázium.

Po náročných štyroch dňoch sa bez prehratého zápasu prebojovala michalovská študentska do finále jednotlivcov, kde nakoniec podľahla nemeckej hráčke A. Kaufmann.

Súťaž družstiev

Súťaž družstiev, aj napriek nepríjemnej zmene, keď jej spoluhráčka nemohla kvôli chorobe na turnaj nastúpiť a Janka tak musela narýchlo riešiť novú zostavu družstva, odohrala bez prehry zápasu a prebojovali sa na 4. miesto v kategórii Junior girls team. Na zápas o 3. miesto už nenastúpili z dôvodu zranenia spoluhráčky.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Žiačka Gymnázia Pavla Horova: Dosiahla parádny úspech na medzinárodnom turnaji
3
Galéria
Zdroj: Gymnázium P. Horova v Mi
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM