Rôzne

Pre búrku boli v akcii aj michalovskí hasiči: Zasahovali pri spadnutom strome i uvoľnenej streche

Divoké počasie opäť ukázalo čo dokáže. Pre búrku boli v akcii aj michalovskí hasiči.

Ilustračný obrázok k článku Pre búrku boli v akcii aj michalovskí hasiči: Zasahovali pri spadnutom strome i uvoľnenej streche
Zdroj: TASR

Prácu s odstraňovaním následkov búrky, ktorá sa v nedeľu (28. 7.) večer prehnala východným Slovenskom, mali i hasiči z Veľkých Kapušian. Absolvovali tri výjazdy. Hasiči z vranovského, ako aj z michalovského Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) zasahovali dvakrát, sobranskí raz.

Operačné stredisko HaZZ Michalovce informovalo, že michalovskí hasiči zasahovali pri spadnutom strome v meste a tiež pri uvoľnenej streche v obci Trhovište.

Hasičská stanica Sobrance mala v nedeľu večer hlásený spadnutý strom na vozovke v obci Bunkovce smerom na Nižnú Rybnicu.

Veľkokapušianski hasiči zasahovali pri odstraňovaní veľkého stromu na ceste pri Kráľovskom Chlmci. Pre prekážku na vozovke v oboch smeroch jazdy sa tvorili kolóny. Na miesto bola privolaná aj polícia, ktorá následne cestnú premávku riadila. Ďalší výjazd smeroval k uvoľnenej strešnej krytine na bytovom dome na Ulici P. O. Hviezdoslava priamo vo Veľkých Kapušanoch. Posledným zásahom hasiči odstránili spadnutý strom na ceste smerom na Čierne Pole.

Podľa informácií, ktoré poskytlo Operačné stredisko HaZZ Vranov nad Topľou, tamojší hasiči najprv odstraňovali spadnutý strom v obci Matiaška, krátko pred 22.00 h zasahovali aj pri strhnutej streche domu v rómskej osade v obci Vyšný Žipov.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Pozrite si v archívnom videu nižšie zábery z nedávneho výjazdového rokovania vlády, ktoré bolo v našom meste.

Video: TASR videoservis / Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM