Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Radosť pre deti v obľúbenej obci pri Šírave: Prekvapenie, štedrosť a relaxačný plán

Do známej dediny pri Šírave odniesli prekvapenie. Potešili najmenších, pre deti je už pripravený zaujímavý plán.

Ilustračný obrázok k článku Radosť pre deti v obľúbenej obci pri Šírave: Prekvapenie, štedrosť a relaxačný plán
Zdroj: Dnes24.sk

Rovnako ako po minulé roky aj v roku 2019 sa nezisková organizácia Re-mi-dia rozhodla uskutočniť už štvrtý ročník Benefičného plesu na podporu tých, ktorí to potrebujú. Informovala o tomSimona Poľašková.

Výťažok do Klokočova

Na jeho organizácii sa okrem riaditeľky neziskovej organizácie Mariky Géciovej podieľali aj štyria dobrovoľníci. Konal s účasťou vyše 150 hostí. „Organizátori sa rozhodli výťažok z Benefičného plesu venovať Súkromnej základnej škole pre žiakov s autizmom v Klokočove,“ zverejnila Simona Poľašková

Večer sa niesol v znamení tanca, dobrého jedla a skvelej hudby v podaní hudobnej skupiny Medial zo Svidníka.„Vďaka sponzorom, ktorí darovali množstvo hodnotných cien, mohli usporiadatelia pripraviť bohatú tombolu.“

Relaxačná miestnosť

Práve zakúpením tombolových lístkov a dobrovoľným príspevkom do pokladničky pomohli hostia svojou štedrosťou k vyzbieraniu sumy 900 eur, ktorá bola odovzdaná riaditeľke základnej školy.

Podľa slov usporiadateľov plesu bola milo prekvapená štedrosťou hostí a prezradila, že financie použijú na vytvorenie relaxačnej miestnosti pre svojich žiakov.

„Aj touto cestou ďakujeme všetkým tým, ktorí prispeli k dosiahnutiu pekného cieľa. Teší ma, že neorganizujeme obyčajný ples, ale ples, ktorý pomáha,“ dodala na záver Simona Poľašková.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Michaloviec a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM