Rôzne

Sezóna plesov je už tu: Kde v Michalovciach a okolí sa môžete vytancovať?

Hudba, tanec aj krásne šaty. Plesová sezóna je už tu. Príležitostí na to, aby ste sa zabavili, bude dosť aj v Michalovciachi a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Sezóna plesov je už tu: Kde v Michalovciach a okolí sa môžete vytancovať?
Zdroj: Dnes24.sk

Zimné obdobie tradične so sebou prinesie aj dávku plesovej zábavy. V Michalovciach sa dočkáme aj už desiateho pokračovania obľúbeného Reprezentačné­ho plesu.

Hlavnou hviezdou večera bude známy slovenský spevák Meki Žbirka. Počas večera návštevníkov zabaví a roztancuje aj Folklórny súbor Zemplín. To však ešte stále nie je v rámci kultúrneho programu všetko. Svoje tanečné umenie predstaví New Barbados, Tanečná škola Grácia.

Predstaví sa aj sláčikové Quinteto, či detské spevácke zbory Pro Musica a Magnólia. Večer bude moderovať Janka Hospodárová a Milan Zimnýkoval. Medzi známymi hosťami bude aj Jiřina Bohdanová, Martin Dejdar, Lucia Lapišáková a mnoho ďalších. Súčasťou večera bude už tradične zaujímavá tombola o atraktívne ceny. Bude aj polnočné prekvapenie, bohatá tombola a šéfkuchár Vojto Artz, ktorý sa predstavil aj vlani. Hlavný organizátor plesu, mesto Michalovce, sľubuje večer plný zábavy a dobrej nálady. Tento ples prebehne 14. januára v Chemkostav aréne so začiatkom od 19:00 hodiny večer.

Počas plesovej sezóny si na svoje prídu aj rybári. V našich končinách sa totiž bude konať Rybársky ples, ktorý má už svoje 10. pokračovanie. Pozýva vás naňho Mestská organizácia slovenského rybárskeho zväzu Michalovce. 14. januára o 18. hodine sa bude plesať v Moteli Kamenec na Zemplínskej šírave s hudobnou produkciu skupiny Pyramída. Vstupné je 38 eur na osobu.

V rovnaký deň budú plesať aj v obci Sliepkovce v našom okrese. Nebude chýbať dobrá hudba, zábava, tanec a chutné jedlo. K tomu všetkému je naplánovaná hudobná skupina Rendošovci.

Ples na kolesách, ktorý sa uskutočni v Topoľanoch v reštaurácii Topolife, je ples organizovaný pre vozíčkarov z celého východoslovenského kraja, ale aj pre širokú verejnosť a priateľov. Ples sa uskutočni 3. februára a o dobru zábavu sa postará hudobná skupina Flegma trio. Ide už o 3. pokračova­nie plesu.

Občianske združenia Návraty organizuje 17. reprezentačný ples. Ten sa uskutoční 4. februára v Reštaurácii Zlatý Bažant v Michalovciach. Súčasťou plesu bude aj vyhlásenie kráľovnej plesu, miss plesu a sympatického páru plesu. Pripravená bude tiež tombola.

11. februára v obci Trhovište plánujú 7. pokračovanie Kresťanského plesu. Začiatok bude od 17. hodiny a plesať sa bude až do druhého dňa do 6. hodiny ráno. Začína sa sv. liturgiou 11. februára o 17. hodine.

Ak by ste si radi zatancovali na plese, ale nevonia vám garderóba, práve pre vás je tu Teplákový ples. A kde sa táto zábavná akcia bude konať? Neďaleko Michaloviec v obci Rakovec nad Ondavou. Povinnou výbavou sú tepláky, tričko a mikina. Zabaviť sa môžete v kultúrnom dome v spomínanej obci 18. februára od 19:00 hod. do 19. februára 06:00 hod. Zaplatíte 32 eur za pár.

Poznámka: Vychádzali sme prevažne z informácií dostupných na internete, nezaručujeme ich aktuálnosť. Zoznam plesov budeme aktualizovať. Ak o nejakých v našom meste alebo okolí viete, dajte nám vedieť na michalovce@global24.sk, ďakujeme.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM