Rôzne

Sobota a nedeľa v Michalovciach a okolí? Aj takéto atraktívne možnosti na relax ponúkajú

Víkend už odštartoval a mnohí sa z toho radujú. No a v našom meste a okolí ponúka aj takéto lákavé akcie, na ktorých môžete zrelaxovať.

Ilustračný obrázok k článku Sobota a nedeľa v Michalovciach a okolí? Aj takéto atraktívne možnosti na relax ponúkajú
Zdroj: TASR

Ibiza Párty

do 27. 7. 2019, Motel Kamenec, Kaluža

Legendárna párty pri brehoch Šíravy začala v obci Kaluža v piatok a potrvá až do 27. júla.Veľa tanca a dobrej hudby poteší všetkých milovníkov zábavy aj v sobotu.

Letné kino

28. 7. 2019 o 21:15 hod., Amfiteáter Šírava, Hôrka

V rámci letného kina, ktoré je na šíravskom amfiku, na vás čaká 28. júla 2019 o 21:15 hod. film, ktorý si užijete pod holým nebom – Pablo Escobar: Nenávidený a milovaný. V prípade zlého počasia sa nepremieta.

Dni vína vo Vinnom

do 28. 7. 2019, Vinné

Obec Vinné sa mnohým spája aj s vínom. Vinice tu majú svoju históriu a tradície zachovávajú dodnes aj prostredníctvom zaujímavého podujatia Dni vína vo Vinnom. Pripravená bude aj odborná degustácia vín a ich verejná prezentácia. Táto lákavá akcia začala v piatok a vychutnať si ju môžete až do nedele.

Leví kráľ

27. a 28. 7. 2019 o 16:00 hod., Kino Centrum, Michalovce

Walt Disney uvádza nové spracovanie legendárneho príbehu. V africkej savane sa narodí malý Simba, syn levieho kráľa Mufasu. Malý princ zbožňuje svojho otca a postupne sa učí, ako sa stať dobrým panovníkom. Nie každý v kráľovstve je však jeho príchodom nadšený. Mufasov brat Scar, ktorý mal byť pôvodne následníkom, má vlastný temný plán, ako sa dostať na trón…

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Pozrite si v našej fotogalérii aj štart prípravy na ľade HK Dukla Ingema Michalovce.

V OBRAZOCH: Štart prípravy na ľade HK Dukla Ingema Michalovce
12
Galéria
Zdroj: TASR

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM