Rôzne

V Michalovciach štartuje plesová sezóna 2024: Kde sa môžete prísť vytancovať? PREHĽAD plesov

Reprezentačným plesom mesta Michalovce štartuje plesová sezóna v centre Zemplína. A po ňom prídu na rad aj ďalšie. Vyberte si ten, ktorý vám najviac vyhovuje.

Ilustračný obrázok k článku V Michalovciach štartuje plesová sezóna 2024: Kde sa môžete prísť vytancovať? PREHĽAD plesov
Zdroj: Unsplash.com

Už v piatok 12. januára je na programe XIV. Reprezentačný ples mesta Michalovce, ktorý odštartuje plesovú sezónu v tomto meste. Moderátori plesu budú Janka Hospodárová a Milan Zimnýkoval, hlavnými hviezdami a hosťami Katarína Knechtová Patrik Vyskočil či Peter Marcin.

Aj keď sú vstupenky už vypredané, nemusíte zúfať. Konať sa budú aj ďalšie, vrátane tých, ktoré nájdete v našom výberovom prehľade.

Ples hotela Družba

19. januára so začiatkom o 18:00 sa uskutoční tretí ročník Reprezentačného plesu hotela Družba, ako inak, v priestoroch tohto hotela. O zábavu sa postará Viliam Kalman – Drišľak ,,HUTORISTA'' ňe Paly? a jeho kapela Balamutta Band. Do tanca zahraje aj kapela Flegment. Cena lístka je 65 eur na osobu.

Teplákový ples 2024

O deň neskôr, 20. januára, sa koná Teplákový ples. Odštartuje o 19:00 hod. a jeho dejiskom bude reštaurácia Family. Hrať bude kapela Ramon Band. Cena lístka je 50 eur na osobu.

Rybársky ples

V rovnaký deň (20. januára) sa koná aj ďalší, Rybársky ples, pričom pôjde už o jeho 15. ročník. Akcia sa uskutoční v Moteli Kamenec so začiatkom o 18:00 hod. Hrať budú skupiny Pyramída a Lucia band. Cena lístka je 60 eur na osobu.

Retro maškarný ples

2. februára bude na programe Retro maškarný ples, ktorý organizuje združenie pre duševné zdravie Integra, o.z. Začne sa o 17:00 hod. vo Family a vstupné je 20 eur na osobu.

Policajný ples

3. februára bude Motel Kamenec dejiskom Reprezentačného plesu, na ktorý pozývajú ZO Odborového zväzu polície pri OR PZ Michalovce a aj samotné OR PZ Michalovce. Slávnostné otvorenie je naplánované na 18:00 hod., do tanca bude hrať hudobná skupina Pyramída. Cena vstupenky je 60 eur na osobu.

Informácie o plesoch sú dohľadané z verejne dostupných informácií na internete. Nejde o kompletný zoznam a v Michalovciach a okolí sa môžu konať aj ďalšie plesy.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM