Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Veľké podujatie o zdraví a kráse bude opäť v Michalovciach: Čo vás čaká?

Obľúbené podujatie zdravia a krásy sa opäť vracia do metropoly Zemplína. Môžete sa tešiť aj na módne prehliadky a zmeny vizáži. Čítajte, čo vás ešte čaká!

Ilustračný obrázok k článku Veľké podujatie o zdraví a kráse bude opäť v Michalovciach: Čo vás čaká?
Zdroj: TASR

Priaznivci zdravia a krásy sa i tento rok môžu tešiť na výstavu Zdravie a krása, ktorá sa 22. februára uskutoční v Michalovciach. Svoje brány otvorí priestoroch michalovskej tržnice v piatok 22. február 2019 od 10:00 – 18:00 hod. a v sobotu 23. február 2019 od 9:00 – 13:00 hod.

Módne prehliadky

V Michalovciach bude 4.ročník výstavy Zdravie & Krása, ktorú tento rok pre verejnosť pripravujú v nových priestoroch. A to v centre mesta v michalovskej tržnici na Obchodnej ulici. Čaká vás viac ako 30 vystavovateľov z celého Slovenska a sprievodný program.

Počas podujatia uvidíte novinky od popredných značiek zo sveta kozmetiky, zdravého životného štýlu, veľa ochutnávok, trocha ezoteriky, svadobné trendy, módne prehliadky, zmeny vizáži, zábavu, rozhovory a bude aj tombola.

Súťaže aj tombola

V priestoroch tržnice nájdete počas tohto podujatia celodenné prezentácie spoločností, salónov, ochutnávky, improvizované rozhovory, súťaže, testovacie procedúry a mnoho ďalšieho.

Tak, ako aj minulé roky, nájdete na tejto výstave mnoho inšpirácií, tipov, nápadov, krásy a oddychu s priateľmi. Podujatie je bezplatné pre širokú verejnosť.

Výstava potrvá:

  • Piatok 22. február 2019 od 10.00 – 18.00 hod.
  • Sobota 23. február 2019 od 09.00 – 13.00 hod.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Na výstave Zdravia a krásy nájdete možno aj produkty z medu. So včelím voskom pracuje naša čitateľka Lucia, ktorej sviečky nájdete nižšie vo fotogalérii.

Má šikovné ruky: Michalovčanka vyrába sviečky zo včelieho vosku, FOTO
7
Galéria
Zdroj: Archív: Lucia
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM