Rôzne

Vianočné soby dorazili do michalovskej nemocnice, FOTO

Aj tento rok pripravili v michalovskej nemocnici pre deti na pediatrickom oddelení a čerstvé mamičky na novorodeneckom oddelení vianočné prekvapenie.

Ilustračný obrázok k článku Vianočné soby dorazili do michalovskej nemocnice, FOTO
5
Galéria
Zdroj: Svet zdravia

Aj michalovská nemocnica zažíva v tomto období nápor. Nie je to ľahké ani pre pacientov, ani pre personál. Napriek tomu nabrali sily a pripravili pre deti na oddelení a čerstvé mamičky vianočné prekvapenie.

Pozitívnejšie správy

Naša redakcia vám chce prinášať aj iné správy, nielen správy s témou koronavírusu z nemocnice, a preto sme zmapovali aj sviatky na tomto mieste. Z nemocnice tentokrát prinášame trochu pozitívnejšie správy.

Ako zverejnila naša nemocnica, ktorá patrí do siete nemocníc Sieť Zdravia, počas sviatkov sa postarala o prekvapenie pre niektorých pacientov.

Sladkosti aj hračky

„Našim malým pacientom sme nachystali prekvapenie v podobe sladkostí a plyšových vianočných sobov. Samozrejme, nezabudli sme ani na našich najmenších,“ prezradila nemocnica.

A to nie je všetko. „Čerstvým mamičkám sme odovzdali darčeky, kde ich čakal aj sladký vianočný med, aby chvíle strávené v nemocnici boli o čosi krajšie,“ dodala na záver nemocnica.

OBRAZOM: Prekvapenie pre pacientov v nemocnici
5
Galéria
Zdroj: Svet zdravia

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM