Rôzne Iné športy

Zaujímavosť z Michaloviec: Stanú sa miestom kempu tejto zahraničnej hokejovej reprezentácie

Prinášame vám zaujímavé informácie z metropoly Zemplína. Primátor Michaloviec v našom meste privítal vzácneho hosťa a toto bol dôvod...

Ilustračný obrázok k článku Zaujímavosť z Michaloviec: Stanú sa miestom kempu tejto zahraničnej hokejovej reprezentácie
Zdroj: Mesto Michalovce

Primátor mesta Michalovce Viliam Zahorčák prijal v uplynulých dňoch na pôde mestského úradu vzácneho hosťa – veľvyslanca Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska na Slovensku Andrewa Gartha. V máji totiž mužská hokejová reprezentácia z tejto krajiny zavíta do Michaloviec a na Zemplínsku šíravu.

Kemp

Spomínaná skupina hokejistov tu absolvuje prípravný kemp pred majstrovstvami sveta, ktoré sa v tomto roku uskutočnia na Slovensku. Veľvyslanec skonštatoval, že prijatie u primátora bolo srdečné a priateľské.

Zdôraznil, že pobyt reprezentácie Spojeného kráľovstva v Michalovciach a okolí by radi využili aj na nadviazanie kontaktov medzi mestom Michalovce a reprezentačným mužstvom Spojeného kráľovstva, ktoré je nováčikom v A-kategórii majstrovstiev sve­ta.

Medzištátny zápas

Viliama Zahorčáka podľa vlastných slov nesmierne teší, že Michalovce budú miestom kempu spomínanej hokejovej reprezentácie a aj dejiskom medzištátneho hokejového zápasu medzi reprezentáciami Spojeného kráľovstva a Francúzska. Dodal, že je to výborná príležitosť na zviditeľnenie nášho mesta.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia

Ak vás táto téma nezaujala, možno vás zaujem video nižšie :-)

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM