VOCH Správy

Zberatelia starožitností obsadili tržnicu: KURIOZITY a kráľovstvo starých vecí v Michalovciach

V Michalovciach sa opäť koná Burza starožitností a kuriozít. Pre jedných haraburdie, pre druhých hotové kráľovstvo.

Ilustračný obrázok k článku Zberatelia starožitností obsadili tržnicu: KURIOZITY a kráľovstvo starých vecí v Michalovciach
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

V Tržnici v Michalovciach sa stretnú starožitníci. Ľudia si tak môžu na vlastné oči pozrieť naozaj všakovaké zaujímavé kúsky a pokochať sa duchom starých vecí. Návštevníci tiež majú možnosť si dané veci priamo na tomto bazári zadovážiť a skrášliť si nimi svoje príbytky.

Tradícia v tržnici

Je to už tradícia, že pravidelne jeden piatok a sobotu v mesiaci v michalovskej tržnici, sa koná BURZA. V piatok od 8 hod. do 18 hod. a v sobotu od 8 hod. do 13 hod.

Kde presne? Na prízemí v priestoroch tržnice. Od 11-teho do 12-teho februára máte opäť možnosť obzerať a kupovať. Ak máte radi veci, ktoré v sebe skrývajú nevšednosť a kreativitu, na spomínanej burze si môžete prísť na svoje.

Zo Slovenska

Staré mince, zbrane i platne

V spomínanom známom priestore nájdete rôzne predmety, ako napríklad staré mince, historické zbrane, zaujímavé známky, ale aj porcelánové bábiky s keramikou.

Na svoje si prídu aj zberatelia platní. Za pár eur si môžete odniesť domov svojich obľúbených interpretov. V škatuliach občas nájdete stovky naozaj dobré platne – od rozprávok až po vážnu hudbu.

Prečítajte si aj:

ilustračné foto

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM