Peter Simon Správy

Aké témy zaujali uplynulý týždeň najviac? Pozrite si to aj vy

Je tu nedeľa a to je vhodný čas sa obzrieť za končiacim týždňom. Pozrite si články, ktoré našich čitateľov počas neho zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Aké témy zaujali uplynulý týždeň najviac? Pozrite si to aj vy
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Kedy otvoria rožňavské kúpalisko?

Slnečné lúče začínajú priostrovať a všetci sa tešíme len na jedno – kedy sa zrelaxujeme na slniečku, či osviežime v bazénoch. Zisťovali sme, kedy kúpalisko v Rožňave otvorí svoje brány

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

5 miest v okolí, ktoré počas jari stoja za návštevu

Prírodné krásny Gemera sú očarujúce. Májové počasie láka do prírody. Prinášame vám päť tipov z redakcie, kde sa dá zrelaxovať a trošku si oddýchnuť od bežného mestského ruchu, či práce. Kam môžete vyraziť v Rožňave a okolí? Inšpirujte sa našimi tipmi.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Nad Rožňavou aj tento rok horela vatra

Rožňavčania ani tento rok nezanevreli na Vatru slobody nad našim mestom. Podujatie si nenechali ujsť ľudia všetkých vekových kategórií a to nebolo všetko.

Zdroj: Mesto Rožňava

Kniha o zabudnutých Gemerských železničných tratiach

Železnice v gemerskom regióne chátrajú a doposiaľ sa nenašiel nikto, kto by sa o tieto technologické skvosty zaujímal. Zaujímavá publikácia ich aspoň dostane do povedomia.

Foto: Mišo Hudák

Okolie kaštieľa v Betliari zaplnili pestrofarebné kvety

Vedenie múzea v Betliari si pre širokú verejnosť aj tento rok pripravilo podujatie, ktoré sa teší veľkej obľube. Prítomní si môžu počas soboty a nedele, 5. – 6. mája 2018 vychutnať kultúrny program, ale i lákadlo, ktorým je kvetinový a remeselnícky trh. Areál pred kaštieľom už v sobotu zaplnili stovky pestrofarebných kvetov, ktoré jednoznačne patria ku histórii sídla Andrássyovcov, ale i k prebúdzajúcej sa jarnej prírode.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM