Peter Simon Správy

FOTKY, ktoré vedia spraviť len praví turisti: Slovenský raj je najkrajší v zime!

Opäť Vám prinášame lahôdku. Tentoraz v podobe fotiek zo Slovenského raja. To musíte vidieť.

Ilustračný obrázok k článku FOTKY, ktoré vedia spraviť len praví turisti: Slovenský raj je najkrajší v zime!
16
Galéria
Foto: Marika Lévaiová

Naše články s turistickou tematikou a bohatými galériami sa medzi vami – čitateľmi tešia veľkej obľube. Okolitá príroda je naozaj úchvatná a v zime o niečo možno aj viac.

Nie Všetci však zvládnu niekoľkohodinové brodenie v snehu a zime a práve preto Vám aj teraz prinášame naozaj parádnu lahôdku z dielne už známej turistky z nášho mesta. O tom, že v Slovenskom raji je stále čo obdivovať, sme Vás presvedčili neraz. Jeho krásy sú lákadlom aj pre fotografov.

Nadšenci turistiky pod taktovkou Mariky Lévaiovej sa vybrali na poriadnu turistiku. Ako už býva zvykom, ani tentoraz neležal foťák odložený doma a tak vznikli úžasné zábery, ktorým doprialo aj nádherné slnečné počasie.

Národný park Slovenský raj má čo ponúknuť v každom ročnom období. Krásna príroda, rokliny a vodopády učarovali nejednému turistovi či fotografovi. Tentoraz sa turisti vybrali na Havraniu skalu a cez Stratenský kaňon. Snehu tam je naozaj požehnane.

Ak nepatríte k nadšencom turistiky a radšej sa pozeráte na zimu z okna bytu, tak vám stačí jedno kliknutie a rázom sa prenesiete do srdca Slovenského raja :) Pozrite si v našej galérii desiatky fotiek.

Obrazom: Slovenský raj je najkrajší v zime
16
Galéria
Foto: Marika Lévaiová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM