Radka Deckerová Futbal

Očakávaný derby zápas Betliar vs. Gemerská Poloma priniesol deľbu bodov

Prečítajte si ako hodnotili tento derby zápas dvaja najskúsenejší hráči z oboch mužstiev.

Ilustračný obrázok k článku Očakávaný derby zápas Betliar vs. Gemerská Poloma priniesol deľbu bodov
Foto: Radka Deckerová

„Myslím si, že na najhoršom trávniku v súťaži sme odohrali náš najhorší zápas. Aj napriek tomu si myslím že deľba bodov je spravodlivá. Domáci urazili v druhom polčase šťastenu a naopak nás podržal skvelý Mišina pri delovke Vávru chytil nemožné. Aj napriek derby bol to slušný zápas bez urážok a osočovania začo ďakujem aj našim aj Betliarskym divákom“, povedal kapitán mužstva Miloš Gallo.

„Tento derby zápas bol určite pre diváka veľmi zaujímavý. Hostia boli pred zápasom mierny favoriti, ale našou bojovnosťou sme ich v prvom polčase do vážnejších šancí nepustili. Strely, ktoré išli na našu bránku s istotou kryl náš brankár. Počas celého zápasu nám vychádzala taktika, ktorú sme si povedali. Hrať na rýchle protiútoky. V prvom polčase sa nám podarilo aj skórovať peknou strelou z kopačky Herchla. Následne sme nevyužili ponúknuté šance, keď ja ani Lorinc sme nedokázali skórovať“, povedal hrajúci tréner Vávra.

Vyjadrenie k spornej penalte: „Rozhodca ju odpískal len preto, že mu hostia zakričali. On sám nevidel či to bola ruka. Dokonca nevedel ani povedať, ktorý hráč ju mal a ani nedokázal ukázať na žiadneho hráča! Je smutné ak sa po zápase spýta nášho hráča či mal ruku. Jednoznačne rozhodca tento zápas nezvládol“.

Bol by som zvedaví ako by reagovali hráči a fanúšikovia G. Polomy na takú penaltu aká sa pískala proti nám?

A na margo ihriska: „Ešte ste neboli v Košickej Novej Vsi!“, dodal tréner Vávra.

Betliar vs. Gemerská Poloma
34
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM