Radka Deckerová Futbal

Pohľad na zápas očami Vila Galla: Futbal v Dobšinej bol boj

Hráči Honiec cestovali na svoj prvý prípravný zápas do Dobšinej: Domáci odhrnuli z ihriska sneh, ale terén bol veľmi ťažký a bolo jasné, že sa bude hlavne bojovať.

Ilustračný obrázok k článku Pohľad na zápas očami Vila Galla: Futbal v Dobšinej bol boj
Foto: Radka Deckerová

Dobšiná – Honce 4:1 (1:0)
Góly: P. Fabián 3 , Gothardt – R. Kuzma

Dobšiná: A. Gallo – P. Breuer, Grančák, J. Strelka, Turzák, Sanisló, Barnák, Martinko, P. Fabián, Gothardt, F. Fabián,
striedal: Husár

Honce: P. Gere – Škvareniak, Szollos, Motyka, Kacara, J. Pástor, Mil. Gallo, Vil. Gallo, O. Fabián, R. Kuzma, J. Drenko
striedal: M. Pástor

Začiatok sme mali veľmi dobrý. Najprv išiel sám na bránu J.Drenko, no trafil len brankára.O chvíľu išiel sám na bránu R.Kuzma a opäť stroskotal na brankárovi.Naj­väčšiu šancu zahodil Drenko, keď po odrazenej lopte zakončoval do prázdnej brány, no netrafil.
Domáci sa dostávali do šancí hlavne po dlhých loptách. Gól sme im pripravili mi, keď obrana neodkopla loptu a domáci hráč ukázal ako sa premieňajú šance 1:0.Tak skončil aj polčas. Hralo sa 2×35 minút.

V druhom polčase už domáci mali prevahu. Druhý gól sme im opäť darovali mi, keď pri trestnom kope sme nepokryli 3 domácich hráčov 2:0. Na 3:0 zvýšili domáci,keď išli dvaja na brankára a nedali mu šancu.Náš jediný gól strelil Kuzma po samostatnom úniku, keď na dvakrát prekonal domáceho brankára.Na konečných 4:1 upravil domáci hráč pohotovou strelou z poza šestnástky.

Bol to náš prvý prípravný zápas a hodnotiť hru by nebolo na mieste,aj keď výkony mohli byť lepšie. S týmto súperom by sme sa mali stretnúť aj o týždeň.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM