Peter Simon Rôzne

Rodina nadovšetko: Týmto heslom sa riadil organizátor podujatia

Prvé septembrové sobotňajšie popoludnie sa mladí animátori rožňavskej Domky spoločne s farnosťou Rožňava – Juh rozhodli venovať rodine. Uskutočnili zaujímavé podujatie, na ktorom sa súťažilo a najmä zabávalo. Veď o to im šlo!

Ilustračný obrázok k článku Rodina nadovšetko: Týmto heslom sa riadil organizátor podujatia
Zdroj: Dnes24.sk

Podujatie malo podľa organizátorov spĺňať relaxačno-zábavné popoludnie pre rodiny, ktoré v tejto dobe spoločne trávia málo času. Hlavný organizátor Rodinného dňa bol Jozef Horvát. “Myslím si, že podujatie sa vydarilo. Účastníci boli spokojní a to je hlavné. Bol som veľmi rád, že prišlo až toľko ľudí, nečakal som to,“ povedal organizátor Horvát.
V dnešnom pracovnom zhone si často krát rodičia nevedia nájsť čas na hry s deťmi, aj keď sú už väčšie. Na tomto podujatí to však bolo naopak a zaujímavosťou boli súťažné disciplíny, ktoré museli deti absolvovať spoločne s rodičmi, alebo naopak, proti nim.

Za získané body pestrá odmena

Pre deti aj mladých bol pripravený pestrý program. Po úvodnom slovku sa účastníci mohli pustiť do plnenia úloh na pohybových alebo tvorivých stanovištiach. Za ich splnenie následne získali body, za ktoré si v pestrom „obchode“ mohli vybrať odmenu. “Na rodinnom dni sa mi veľmi páčilo. Boli tam super hry a veľa dobrého jedla. Najviac na zaujalo stanovište, kde som sa s tatkom pretláčala palicami,“ povedala účastníčka Laurika Maníková.

Foto: Domka Rožňava

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM