Peter Simon Šport

Rožňava ožila hokejom: Nechýbal ani vĺčik Goooly! FOTO

Nové talenty sa rodia aj v našom meste. Tie sa stretli v nemalom počte aj na zimnom štadióne v Rožňave, kde sa za pomoci profesionálov dozvedeli viac o tomto športe. Informácie získali aj rodičia mladých hokejistov. Na akcii nechýbal ani vĺčik Goooly.

Ilustračný obrázok k článku Rožňava ožila hokejom: Nechýbal ani vĺčik Goooly! FOTO
6
Galéria
Zdroj: HKM 98 Mládeže Rožňava

6. január 2018 sa zapíše do kalendára ako hokejová sobota. Na Zimnom štadióne v Rožňave od 13.30 hod. pripravil Slovenský zväz ľadového hokeja a Hokejový klub mesta 98 – mládeže Rožňava pre deti a rodičov podujatie pod názvom „Deti na hokej“.

Ako informoval rožňavský hokejový klub, akcie sa zúčastnilo približne 100 detí na ľade a približný počet aj v hľadisku.

„Pre deti do 10 rokov boli pripravené rôzne súťaže a hry a spoločnosť im robil Vlčko GOOLY. Za kreativitu, rýchlosť či úspech každý obdržal odmenu. V závere prebiehalo voľné korčuľovanie a čerešničkou bola živá hudba – MASSRIOT a náš Robko Šimko,“ spresňuje hokejový klub.

Hokejisti doplnili, že cieľom tohto podujatia bolo zatraktívnenie tohto športu, podporiť deti k efektívnemu využitiu voľného času a samozrejme dostatočnému pohybu. Táto prezentácia oslovila mnoho rodičov a s radosťou prihlásili deti do tohto športu.

Obrazom: Podujatie Deti na hokej prilákalo množstvo nádejných športovcov
6
Galéria
Zdroj: HKM 98 Mládeže Rožňava
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM