Radka Deckerová Šport

Vôňa benzínu, spálené gumy, pekné ženy a motorky: Rožňavskí motorkári zahájili sezónu

Tak toto všetko pokope a ešte viac mohli dnes vidieť obyvatelia Rožňavy na námestí. Konalo sa slávnostné, zahájenie moto sezóny.

Ilustračný obrázok k článku Vôňa benzínu, spálené gumy, pekné ženy a motorky: Rožňavskí motorkári zahájili sezónu
Foto: Radka Deckerová

Na úvod sa prihovoril motorkárom organizátor tohto podujatia pán Šimko. "Koná sa asi štvrtý ročník a som rád , že je účasť taká aká je. Chcem Vám zaželať veľa šťastných kilometrov a na záver sezóny sa tu stretneme opäť ale o nové prírastky, verím tomu že nás menej nebude!!

Po slávnostnom príhovore sa konalo posvätenie motoriek, ktorého sa chopil farár, taktiež motorkár. Potom sa všetci spoločne odfotili pod strážnou vežou, ako každoročne a nasledovala spanilá jazda mestom v sprievode mestských policajtov.

Na záver sa stretnutie presunulo ku obchodnému centru na sídlisku juh. „Všetkým motorkárom chcem zaželať, veľa kilometrov bez nehody a nech sa tu stretneme aj na záver v takom to počte. Sú tu krásne stroje, fakt je čo obdivovať“, povedal primátor Burdiga.

Vyspovedali sme zopár motorkárov, ktorý nám povedali: „Motorky sú choroba, v dobrom slova zmysle samozrejme“…„Mi­lujem ten pocit, keď sadnem a idem“, povedal Marek. „Dúfam, že sa tu všetci stretneme na záver sezóny tak ako tu sme teraz a páči sa mi že vidím nové tváre, je pekné vidieť mladých ako si to užívajú“, povedal Árpi.

Zdroj: Peter Simon

Rožňavskí motorkári zahájili sezónu
25
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM