JAB Rôzne

Deti si užili tú pravú atmosféru: Takto vyzerali škôlkarske vianočné trhy v Spišskej

Vianočný stromček, pesničky, rôzne výrobky a príjemná predsviatočná atmosféra. Na sídlisku Západ sa konali opäť škôlkarske vianočné trhy.

Ilustračný obrázok k článku Deti si užili tú pravú atmosféru: Takto vyzerali škôlkarske vianočné trhy v Spišskej
Zdroj: Dnes24.sk

S vianočnými trhmi sa roztrhlo vrece. Po tých veľkých, ktoré sa konali v centre Spišskej Novej Vsi počas uplynulého týždňa si svoje škôlkarske užili deti a ich rodičia v materskej škole na sídlisku Západ.

Ako pre náš portál povedala riaditeľka spomínanej škôlky Zlata Horváthová, trhy sú už každoročnou súčasťou ich škôlky. Hlavnou myšlienkou je užiť si predvianočnú atmosféru v prostredí, ktoré je pre deti blízke a to aj spolu s ich rodičmi. Tento rok to už bolo šiestykrát.

„Okrem toho, že trhy sa už stali akousi tradíciou, tento ročník bol výnimočný tým, že sme sa do prípravy rozhodli zapojiť aj šikovné mamky a oteckov, ktorí vytvorili množstvo ozdôb, ikeban a všelijakých iných drobností a dali sa na tom naozaj záležať,“ priblížila riaditeľka materskej školy s tým, že pani učiteľky s deťmi vyrábali rôzne ozdoby už mesiac dopredu, aby bolo všetko dôkladne pripravené.

Ako sa na správne trhy patrí, nechýbali na nich ani vianočné pesničky či vianočný punč. Všetky výrobky si mohli účastníci trhov odniesť za dobrovoľný príspevok. „Vyzbierané peniaze by sme chceli použiť na zveľadenie okolia škôlky. Našim snom je kúpiť preliezkovú zostavu pre deti na školský dvor,“ doplnila riaditeľka.

Ako to vyzeralo na škôlkarskych vianočných trhov si môžete pozrieť na priložených záberoch.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

FOTOOBJEKTÍVOM: Takéto trhy zažili deti v jednej zo škôlok v Spišskej
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM