JAB Hokej

Hokejisti Spišskej vyfasovali debakel: Prvý gól súperovi v 1. minúte a potom prišla detvianska smršť

V prvom zápase v Detve sme nestrelili ani jeden gól. V druhom sa nám síce podarilo dať súperovi góly dva, no ani zďaleka to nestačilo. Vyfasovali sme totiž debakel. Už vo štvrtok sa môže o všetkom rozhodnúť.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti Spišskej vyfasovali debakel: Prvý gól súperovi v 1. minúte a potom prišla detvianska smršť
Foto: Rastislav Búgel

Našim hokejistom štvrtý zápas finále opäť nevyšiel. Zdá sa, že prvý gól našich chlapcov hneď v prvej minúte Detvancov nahneval natoľko, že sme v priebehu štyroch minút štyrikrát inkasovali .

Druhá tretina nebola o nič lepšia a puk skončil v našej bránke znova štyrikrát. Posledná tretina bola síce vyrovnaná, no nič to nemení na fakte, že zápas sme prehrali vysoko a šanca dostať sa do extraligy sa nám vzdialila.

Ako sa však vraví, nádej umiera posledná a nič nie je ešte stratené, keďže finále sa hrá na štyri víťazné zápasy. Najbližší zápas sa hrá vo štvrtok v Spišskej Novej Vsi. To či bude posledný, záleží hlavne od našich hokejistov.

Góly a asistencie: 3. Sládok (Buda, Hajnik), 4. Graham (Parkhouse, Kanaet), 7. Petro (Hataš, Srnka), 7. Parkhouse (Graham, Kanaet), 22. Zorvan (Buda, Parkhouse), 23. Pač (Říha, Themár), 24. Parkhouse (Graham, Kanaet), 38. Srnka (Hataš, Petro), 46. Buda (Říha, Predajniansky) – 1. Findura, 57. Rojkovič (Hamrák, Klinga)

HC 07 Detva – HK Spišská Nová Ves 9:2 (4:1, 4:0, 1:1)

Stav série: 3:1

Čítajte aj:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM