Rôzne

Info, ktoré vás môže zaujímať: Počas sviatkov nastane zmena v prevádzkovaní Zberných dvorov

S blížiacimi sa vianočnými sviatkami nastane aj zmena v prevádzkovaní Zberných dvorov ako aj zmena vývozu komunálneho odpadu. Tu sú bližšie info.

Ilustračný obrázok k článku Info, ktoré vás môže zaujímať: Počas sviatkov nastane zmena v prevádzkovaní Zberných dvorov
Zdroj: Dnes24.sk

Najkrajšie sviatky v roku sa nezadržateľne blížia a v Spišskej Novej Vsi treba počítať počas vianočných sviatkov aj so zmenou v prevádzkovaní Zberných dvorov.

Ako informujú kompetentní na webovej stránke mesta, Zberný dvor na Sadovej ulici a Zberný dvor pre drobné stavebné odpady umiestnený v areáli skládky odpadov Kúdelník II budú od 22. decembra 2018 do 1. januára 2019 zatvorené. „Občania môžu služby oboch Zberných dvorov opäť využiť od 2. januára,“ dopĺňajú kompetentní.

Zmena sa bude týkať aj vývozu komunálneho odpadu od rodinných domov v lokalitách, v ktorých sa realizuje zber v utorok 25. 12. 2018 a v utorok 1. 1. 2019. Ten sa uskutoční v sobotu 22. 12. 2018 a v sobotu 29. 12. 2018.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Predvianočné obdobie prinieslo do nášho mesta aj novinky vo vianočnej výzdobe. Ak ste ich ešte nevideli osobne, môžete si ich pozrieť aj v našej priloženej galérii.

Už ste ich videli? Centrum nášho mesta skrášlili nové prvky vianočnej výzdoby
9
Galéria

Hl.foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM