JAB Rôzne

Kŕmenie zvierat či jazda na koni: Toto a ešte viac môžu deti zažiť v novoveskej zoo

Letné prázdniny pred pár dňami odštartovali a deti si môžu užívať dva mesiace voľna. Tí, ktorí majú radi zvieratká si prídu na svoje aj v našej zoo.

Ilustračný obrázok k článku Kŕmenie zvierat či jazda na koni: Toto a ešte viac môžu deti zažiť v novoveskej zoo
Zdroj: Dnes24.sk

Zoologická záhrada v Spišskej Novej Vsi otvorila svoje brány už koncom apríla, ale najčastejšie do nej zavítajú návštevníci práve počas letných prázdnin. Pre spestrenie celého roka vedenie zoo organizuje jarné, letné, jesenné aj zimné zoo krúžky pre prázdninujúce deti. Výnimkou nie sú ani letné prázdniny.

Ako nám povedala riaditeľka spišskonovoveskej zoologickej záhrady Jana Dzuriková, letné zoo krúžky sú určené pre deti od 5 do 15 rokov. „Deti si pozrú prezentáciu o zvieratkách, hladkajú kontaktné zvieratko, pozrú si kŕmenie a aj samy kŕmia niektoré zvieratká a ako bonus buď jazdia na koni, skáču v nafukovacej žirafe, alebo môžu pohladkať ťavu,“ priblížila.

Letné krúžky sa budú konať 13. a 20. júla ako aj 10., 17. a 24. augusta, vždy zo začiatkom o 9:00 hod. „Väčšina detí, ktoré sú prihlásené, už nie sú nováčikmi na krúžku, ale niekoľko ich už absolvovali,“ doplnila s tým, že kapacita na jeden krúžok je 20 detí a termín 10. augusta je už plne obsadený.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM