JAB Rôzne

Medzinárodný deň detí? 7 atraktívnych akcií, ktoré môžete navštíviť v Spišskej a okolí

Sviatok všetkých detí je už onedlho tu. Vybrali sme sedem lákavých podujatí k MDD, ktoré sa uskutočnia v Spišskej a okolí. Tu sú naše tipy.

Ilustračný obrázok k článku Medzinárodný deň detí? 7 atraktívnych akcií, ktoré môžete navštíviť v Spišskej a okolí
Zdroj: TASR

Deň detí s Ozbrojenými silami SR

1. júna 10:00 na spišskonovoveskom letisku

V sobotu môžete na letisku v Spišskej Novej Vsi zažiť Deň detí s Ozbrojenými silami Slovenskej republiky. Program tam odštartuje od 10.00 hodiny. Ešte predtým sa ale pred Radnicou od 8:35 hod. uskutoční koncert Vojenskej hudby. Na letisku je pripravený bohatý celodenný program.

Deň detí v ZOO

1. júna 15:00 v Zoologickej záhrade

Aj v zoologickej záhrade bude v deň sviatku všetkých detí veselo. Okrem príjemného prostredia a zvieracích obyvateľov čaká na najmenších návštevníkov popoludní Dorotka z Fidorkova. Jej predstavenie začne o 15:00 priamo v areáli zoologickej záhrady.

MDD na Plejsoch

1. júna 14:00 v areáli Plejsy

Mesto Krompachy pripravilo pre najmenších k ich sviatku bohatý program. Deti sa môžu tešiť na nafukovacie atrakcie, vodné gule, minitanky, paintball, penovú show, či maľovanie na tvár. V programe nebudú chýbať hasiči a policajti, malých aj veľkých bude zabávať Ujo Ľubo, Edo Drewo a maskoti. Súčasťou programu bude aj trial show v podaní Jána Kočiša, majstra sveta v cyklotriale.

Deň detí na Spišskom hrade

1. júna 11:00 na Spišskom hrade

Vidieť a spoznať dominantu Spiša a ešte sa aj zabaviť môžete v najbližšiu sobotu na Spišskom hrade. Program pre deti odštartuje dopoludnia a bude pokračovať až do 16:00 hod. Nebudú chýbať choduliari či šermiari – Páni Spiša. Deti pobaví klauniáda, maľovanie s bublinami , rozprávka a maľovanie na tvár.

Cirkusový deň detí

2. júna 13:00 na sídlisku Západ v Levoči pri športovej hale

Deň plný zábavy venovaný najmenším sa bude konať aj v susednej Levoči. Tešiť sa môžete na bublinkovú a balónovú show v podaní Show De Tom, vystúpenie Cirkusu obrov, Usmievanku, vystúpenie detí z CVČ, kolotoče, nafukovacie atrakcie, skautské mestečko, maľovanie na tvár či občerstvenie.

Juniliáda

4. júna 15:30 v areáli CVČ Adam Spišská Nová Ves

Tradičné podujatie pripravilo pre najmenších centrum voľného času v Spišskej Novej Vsi. Popoludnie pre deti spestrí tradičný mini jarmok, vystúpenie detí z CVČ Adam a MŠ na Stolárskej ulici, športové a nafukovacie atrakcie. Nebude chýbať ani zábavné prekvapenie.

Mesto plné detí

7. júna 9:00 na námestí SNV

Námestie v Spišskej Novej Vsi bude patriť v prvý júnový piatok opäť po roku všetkým deťom. Tešiť sa môžu na celodenný program priamo v centre mesta. Nebude chýbať rozprávka, hudba, tanec či dokonca prenosné planetárium. Pripravené budú aj rôzne súťaže, tvorivé dielne i maskot. Celodenný program vyvrcholí koncertom kapely Smola a Hrušky.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

V našej fotogalérii si môžete pozrieť archívne zábery z akcie Mesto plné detí.

OBRAZOM: Námestie v Spišskej sa premenilo na jedno veľké ihrisko
47
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM