Rôzne

Milovníci pohybu zo Spišskej a okolia, zbystrite: Takúto turistiku môžete zažiť

Ak nemáte ešte program na blížiaci sa víkend a máte radi pohyb na čerstvom vzduchu, zbystrite pozornosť. Takúto turistiku môžete zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Milovníci pohybu zo Spišskej a okolia, zbystrite: Takúto turistiku môžete zažiť
Zdroj: TASR

Predposledný marcový víkend sa blíži a zrelaxovať môžete aj aktívne v prírode. Odbor Klubu slovenských turistov AC LB Spišská Nová Ves pripravil pre turistov či milovníkov prírody Otvorenie jarnej turistickej sezóny so začiatkom plnenia podmienok 100 jarných kilometrov.

Zraz bude 23. marca 2019 o 9:30 hod. na autobusovej zastávke Kostol Smižany

Peší prechod bude viesť po trase: Smižany, kostol – Kalvária – Šibeň (627 m.n.m.) – Sans Souci – Blaumont – Spišská Nová Ves. Trasa je podľa slov kompetentných nenáročná, dlhá 10 kilometrov s prevýšením 285 metrov.

„Na tejto akcii sú poistení len členovia OKST AC LB SNV s platným členským preukazom a známkou na rok 2019. Každý účastník sa zúčastňuje turistickej akcie na vlastné nebezpečie, zodpovedá za svoju bezpečnosť a správanie,“ upozorňujú kompetentní.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Milovníci zážitkov si môžu prísť na svoje aj v neďalekom Poprade. Práve tam sa nachádza najvyššia lezecká stena na svete. Viac v priloženom videu.

Zdroj: Dnes24.sk

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM