JAB Rôzne Rôzne

Na gymnáziu v Spišskej vzniklo dielo, ktoré nemá chybu: Pred imatrikuláciami to rozbalili vo veľkom štýle!

Súčasťou skoro každej strednej školy sú imatrikulácie. Výnimkou nie sú ani gymnazisti zo Spišskej Novej Vsi. Tretiaci zo Školskej vytvorili video, ktoré upozorňuje na slávnostný akt pripravený pre prvákov. To musíte vidieť!

Ilustračný obrázok k článku Na gymnáziu v Spišskej vzniklo dielo, ktoré nemá chybu: Pred imatrikuláciami to rozbalili vo veľkom štýle!
Zdroj: Dnes24.sk

Riaditeľ, učitelia, žiaci kuchárky či upratovačky – všetci sú súčasťou oranžového gymnázia na Školskej v Spišskej Novej Vsi a a ako sa zdá, všetci sa chystajú aj na slávnostný akt zvaný imatrikulácie. Autori videa, ktorými sú tretiaci (Samuel Plichta, Timea Mikulová,Tomáš Zachar a Adrian Dugas) zverejnili jedno zo svojich diel, ktoré bude súčasťou tejto slávností, ktorá sa bude konať už o pár dní.

Ako nám prezradil jeden z tretiakov – hlavných organizátorov zo zákulisia príprav, Matej Hovan, tento rok sa nezamerali na žiadny konkrétny štýl. „Jedine čo je isté je výzdoba, ktorá bude samozrejme oranžová, keďže pomaranč je symbol nášho oranžového gymnázia. Pre prvákov sme si pripravili veľa zaujímavých úloh, ktorých zámerom však nie je prvákov strápniť a zašpiniť. Určite sa nemusia vôbec báť, ide hlavne o zábavu," doplnil gymnazista.

Pozrite si VIDEO zo známeho gymnázia v Spišskej Novej Vsi v našej galérii.

Môže vás zaujímať:

Nielen študenti zo Školskej sa chystajú na imatrikuly :)
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM