JAB Rôzne

Na radnici v Spišskej bolo veselo: Magický dátum priniesol prekvapenie aj tanec

Tri sedmičky v dátume a sedem párov, ktoré sa rozhodli v tento deň svoju lásku spečatiť. Na siedmy v poradí čakalo aj príjemné prekvapenie.

Ilustračný obrázok k článku Na radnici v Spišskej bolo veselo: Magický dátum priniesol prekvapenie aj tanec
16
Galéria

Veľký životný krok sa rozhodlo 7. 7.2017 urobiť v Spišskej Novej Vsi presne sedem párov. Na radnici mesta tak spečatili svoju lásku v priam magický dátum. Niektoré dvojice si tento dátum vybrali naschvál, pre iné to bola zhoda okolností.

Posledný, siedmy, teraz už manželský pár, si tento dátum vybral cielene. Ako nám prezradila nevesta Anna. sedmička ako číslo pre ňu znamená veľmi veľa, preto si vybrala tento dátum aj ako deň svojho sobáša. „Sedmička je číslo plnosti a v dnešný deň sa narodil aj môj otec, ktorého veľmi ľúbim a dnes oslavuje 75 rokov. Takže je to pre mňa veľmi vzácny dátum,“ prezradila pre náš portál nevesta.

Ako dodala, to, že sobáš je o 17:00 a sú v tento dátum ako siedmy pár v poradí, už bola len milá náhoda. A aby tých náhod nebolo málo, tak svoje ÁNO vyslovili o 17. hodine a 17. minúte. Snúbencov sobášil primátor mesta a zároveň priateľ novomanželov Ján Volný, ktorý mal pripravené aj prekvapenie.

„Keďže na svadbu sa patrí prísť aj s nejakým darom, ten prvý si môžete vychutnať priamo teraz,“ povedal primátor tesne po obrade. Pre novomanželov pripravil darček v podobe rusínskej speváčky Hanky Servickej. Manželia Peter a Anna neskrývali svoje dojatie a týmto darom boli očividne nadšení.

„Čakal som nejaké prekvapenie, ale myslel som niečo horšie,“ zasmial sa ženích. „Toto však bolo veľmi milé, príjemné a dojemné prekvapenie, keďže je to naša najobľúbenejšia speváčka,“ doplnil. A tak sa na radnici mesta okrem spievania v magický dátum ešte aj tancovalo.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Obrazom: Na radnici v Spišskej sa v piatok 7.7 aj tancovalo
16
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM