Rôzne

Natália Puklušová si tehotenstvo užíva: Herečka prezradila zážitky zo svojho detstva na Poráči

"Pochádzam zo Spišskej Novej Vsi, som východniarka. Vyrastala som na Poráči, takže som aj Rusínka," hrdo sa hlási k svojim koreňom slovenská herečka Natália Puklušová.

Ilustračný obrázok k článku Natália Puklušová si tehotenstvo užíva: Herečka prezradila zážitky zo svojho detstva na Poráči
Zdroj: TASR/Michal Svítok

Tehotná Natália Puklušová sa predstavila v televíznej šou Záhady tela, kde sa na úvod vrátila k svojmu detstvu, ktoré ako prezradila strávila na Poráči. Teda v obci vzdialenej asi 18 kilometrov od Spišskej Novej Vsi.

„Každý deň pred škôlkou ma moja prababka zobrala do stajne, tam som si nadojila do hrnčeka mlieko, fajné s penou, vypila som to a potom ma odprevadila,“ zalovila v spomienkach slovenská herečka.

Moderátora Mariána Miezgu aj divákov prekvapila zaujímavosťou, že v rámci prípravy do škôlky jej prababka upravila vlasy spôsobom, že jej dala na hlavu šmalec (masť) a urobila jej poriadny cop. „Až mi oči ťahalo,“ smiala sa Natália.

Už na prvý pohľad šťastná a spokojná herečka prezradila aj čo to o tehotenstve, pričom v súvislosti s bábätkom v brušku používala ženský rod, takže pohlavie je jasné.

„Rozprávam sa s ňou, mávam s ňou všelijaké sny. Už všetko viem, viem ako bude vyzerať, povedala mi ako sa chce volať… Mimozmyslová komunikácia funguje absolútne. A hej, kopká, čudné to je, brutál, ale super, milujem to,“ uviedla počas relácie Záhady tela.

Foto: archívne

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM