Iné športy

Pekný úspech novoveských kadetiek: Takto sa im darilo na volejbalovom turnaji

Družstvo kadetiek VK SNV sa zúčastnilo výborne obsadeného volejbalového turnaja. A obsadilo pri desiatich družstvách pekné miesto.

Ilustračný obrázok k článku Pekný úspech novoveských kadetiek: Takto sa im darilo na volejbalovom turnaji
Zdroj: VK SNV

Pred ligovými zápasmi je potrebné čo najviac hrať a otestovať dievčatá v rôznych herných situáciách. Dobre k tomu poslúžil aj výborne obsadený turnaj vo volejbale kadetiek, ktorý sa konal v sobotu v Poltári a Hnúšti. Naše hráčky dokázali uhrať pekné 3. miesto. Zaujímavosťou je, že vo finálovej skupine skončili všetko družstvá z Východu.

„Celý turnaj hodnotím ako veľmi pozitívnu skúsenosť. Organizátorom ďakujem za veľmi dobré podmienky a účasť kvalitných družstiev. Dá sa hovoriť o malých majstrovstvách Slovenska. O to som radšej, že baby si mohli zmerať sily s družstvami, s ktorými sa bežne v lige nemôžu stretnúť. Všetky odohrané zápasy mali svoju kvalitu a hral sa naozaj pekný volejbal,“ povedala trénerka kadetiek Natália Bodáková s tým, že veľmi ju potešil predvedený výkon všetkých dievčat, kde nechýbala koncentrácia a najmä chuť zvíťaziť

„Milo prekvapená som bola z Emy Tökölyovej, ktorá prvýkrát hrala na poste univerzálky a naozaj sa tejto úlohy zhostila s najväčším odhodlaním a odvahou. Právom si zaslúžila ocenenie za najlepšiu hráčku, ku ktorému jej aj touto cestou blahoželám,“ uzavrela trénerka.

Zápasy v skupine:

  • VK SNV – Liptovský Hrádok 0:2
  • VK SNV – VK Poltár 2:0
  • VK SNV – VK Detva 2:0
  • VK SNV-VK Palas Levice 2:0

Do semifinále sme postupovali z 2. miesta v tabuľke

VK SNV- VK ELBA Prešov 0:2

Zápas o 3.miesto

VK SNV – VK Junior Poprad 2:0

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Pred Vianocami spojili novoveskí hokejisti zápas s charitou. Ako to na štadióne vyzeralo si môžete pozrieť v priloženej galérii.

Hokejový zápas našich chlapcov proti Michalovciam? Padali góly aj plyšáky!
17
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM