JAB Rôzne

Premiérové podujatie pre všetky rodiny: Aha, čo sa chystá v Madaras parku

Už čoskoro sa Madaras park premení na priestor plný aktivít, súťaží, zábavy, či pochúťok. Vychutnať si môžete podujatie, ktoré sa bude v Spišskej konať prvýkrát.

Ilustračný obrázok k článku Premiérové podujatie pre všetky rodiny: Aha, čo sa chystá v Madaras parku
Zdroj: TASR

Po prvom týždni školy a nových povinností si môžu celé rodiny ešte na chvíľu zaspomínať na leto a rozlúčiť sa s ním na premiérovom podujatí, ktoré sa bude konať v Spišskej Novej Vsi. Ako povedal pre náš portál hlavný organizátor Ján Melikant, týmto podujatím sa snažia nielen o to, aby rodiny trávili spolu svoj voľný čas aktívne ale chcú aj vrátiť život do Madaras parku, kde je perfektný priestor pre podobné akcie.

Akcia s názvom Rodina v parku odštartuje už túto sobotu 8. septembra a to od 13:00 hod.

Podľa slov organizátora, celý program je prispôsobený rodinám. „Na podujatí bude pripravených množstvo aktivít či súťaží, ako je výroba palaciniek, príprava vlastného kvalitného čaju či výroba zvieratiek z balónov, za ktoré získajú zaujímavé odmeny,“ prezradil s tým, že zo všetkých súťažiacich budú vyžrebované dve rodiny, pre ktoré je pripravená špeciálna odmena.

Okrem toho je pre návštevníkov pripravené divadelné predstavenie pre malých aj veľkých – Rozprávkový hrniec či koncert Adriána Ondova, víťaza minuloročného Košického zlatého pokladu. „Zároveň sa môžu účastníci tešiť na výbornú aj medzinárodnú kuchyňu, pečené prasiatko či talianske pochúťky,“ doplnil organizátor.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM