JAB Rôzne

Slávnostná akadémia v Smižanoch: Takmer 300 detí potešilo nielen svoje mamy, FOTO a VIDEO

Akadémia v podaní žiakov v Smižanoch zaplnila sálu kultúrneho domu do posledného miesta. Okrem potešenia prítomných mala aj charitatívny rozmer.

Ilustračný obrázok k článku Slávnostná akadémia v Smižanoch: Takmer 300 detí potešilo nielen svoje mamy, FOTO a VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Každoročná akadémia v podaní žiakov ZŠ Komenského v Smižanoch zaplnila sálu kultúrneho domu v nedeľu popoludní do posledného miesta. Ako nám povedala zástupkyňa riaditeľa školy Ľudmila Trošanová, slávnostnú akadémiu pripravili deti pod vedením učiteľov pri príležitosti Dňa matiek.

Slávnostná akadémia v Smižanoch
2
Galéria

„Akadémia je našou pravidelnou akciou každý rok. Takýmto spôsobom chceme ukázať rodičom, čo robia ich deti počas roka v záujmových krúžkoch, ktoré navštevujú. Samozrejme, keďže je Deň matiek chceme potešiť aj všetky mamičky a v neposlednom rade chceme aj pomôcť tým, ktorí to potrebujú,“ povedala zástupkyňa.

Tento rok putovalo viac ako 1 300 eur z vyzbieraného dobrovoľného vstupného pre katolícku charitu – do sociálne slabších rodín. 287 žiakov základnej školy strávilo nespočetne veľa hodín nácvikom, aby potešilo svojim takmer dvojhodinovým vystúpením všetkých prítomných.

Pásmo pod názvom 80 minút vtiahlo divákov v sále po ceste okolo sveta. Nechýbali farebné kostýmy, zaujímavé choreografie či chytľavá hudba. Všetko v réžii pani učiteliek Aleny Poradovej a Otílie Labudovej. O tom, že práca žiakov nepotešila len samotné mamky, pre ktoré bol program určený, svedčil aj neutíchajúci potlesk a standing ovation na konci vystúpenia.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

OBRAZOM: Takmer tristo detí sa predstavilo na slávnostnej akadémii ku Dňu matiek
31
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM