Rôzne

Snehové atrakcie v centre Spišskej: Deti poteší mini hrad aj pevnosť, FOTO

Snehové radovánky si naši najmenší môžu užiť aj priamo v centre Spišskej Novej Vsi. Pribudli tam milé snehové atrakcie.

Ilustračný obrázok k článku Snehové atrakcie v centre Spišskej: Deti poteší mini hrad aj pevnosť, FOTO
12
Galéria

Hoci je perinbaba na sneh tento rok skúpa, deti si trošku zimných radovánok predsa len môžu užiť. Ako sme vás už vo štvrtok informovali, spišskonovoveská radnica sa rozhodla využiť vodu z napusteného bazéna na letnom kúpalisku, kde sa konal Slovenský pohár v zimnom plávaní na výrobu snehu.

Hoci podľa slov vedúcej kancelárie primátora A. Jančíkovej plány boli iné a pre nedostačujúce mínusové teploty, vyrobeného snehu nebolo až také množstvo, aké si predstavovali, milá vec pre všetky deti sa podarila.

Za necelé dva dni vyrástli pred historickou budovou Reduty snehové atrakcie, ktoré potešili nielen deti, ale aj ich rodičov. Deti si naplno môžu vychutnávať snehovú pevnosť, ako aj mini snežný hrad z ktorého sa dá spúšťať aj na klzákoch.

„Veľmi dobrý nápad. Už keď sa to začalo budovať, boli sme zvedavé čo to bude. Dnes sme to prišli v rámci prechádzky aj s deťmi pozrieť a vyskúšať," vyjadrili sa mamičky.

„ Deti sa veľmi tešia. Je to niečo nové a hlavne to máme blízko, keďže bývame neďaleko. A aspoň si trošku užijú sneh," povedala babka, ktorá prišla so svojimi vnúčatami.

„My sme išli náhodou okolo a už sme tu vyše hodiny. Deti nechcú ísť domov. Zajtra si donesieme aj klzáky," zasmiala sa mladá rodinka.

Ako to vyzeralo vo štvrtok popoludní pred budovou Reduty si môžete pozrieť aj v našej galérii.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

OBRAZOM: Najmenší si užívajú sneh priamo v centre Spišskej
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM