Krimi

ŠOK pre hasiča počas zásahu v osade na Spiši: Len čo zložil prilbu, dostal kameňom do hlavy!

Počas hasenia požiaru deti hodili hasičovi do hlavy kameň! Zaliala ho krv, s rozbitou hlavou skončil v nemocnici.

Ilustračný obrázok k článku ŠOK pre hasiča počas zásahu v osade na Spiši: Len čo zložil prilbu, dostal kameňom do hlavy!
Zdroj: TASR/Oliver Ondráš

Zásah, na aký dlho nezabudne. Pred pár dňami dobrovoľný hasič pomáhal pri hasení požiaru v osade v obci Rudňany na Spiši, pričom ako informuje STVR, počas akcie mu miestne deti hodili do hlavy kameň.

“Počas požiaru sa mi zarosila prilba. Keď som si dal prilbu z hlavy dole, tak mi bol hodený kameň do hlavy. Zaliala ma krv,” uviedol zranený hasič z Rudnian.

Ten vyhľadal lekársku pomoc, ranu mu museli zašívať.

“Markušovskí policajti prijali oznámenie, ktoré v súčasnej dobe preverujú ako podozrenie zo spáchania priestupku proti občianskemu spolunažívaniu,” vyjadrila sa pre STVR k prípadu košická policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Nejde pritom o ojedinelý prípad. Hasiči v problémových lokalitách v Rudňanoch a obci Poráč zasahovali za posledný mesiac desaťkrát.

“V štyroch prípadoch výjazdov došlo miestnymi obyvateľmi k hádzaniu kameňov a iných predmetov na zasahujúcich príslušníkov,” uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Košiciach Jozef Bálint.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM