Hokej

Spišské Osy napodobnili mužov: Poďakovanie a striebro pre naše hokejistky

Sezónu po mužoch ukončili aj novoveské hokejistky. Cez víkend odohrali finále najvyššej súťaže žien. Nakoniec skončili a druhom mieste a stali sa vicemajsterkami.

Ilustračný obrázok k článku Spišské Osy napodobnili mužov: Poďakovanie a striebro pre naše hokejistky
Zdroj: Dnes24.sk

Na zimnom štadióne v Petržalke-Ovsišti sa v sobotu 21. marca 2015 stretli naše hokejistky vo finále play- off zo súperkami už tretí raz. V zápase však mali navrch súperky a tak naše osy sa stali znova vicemajsterkami.

Spišiačky iba s 12 hráčkami v poli a bez zranenej kanonierky Jurčovej museli od začiatku čeliť dôraznejším Petržalčankám, ktorým sa darili útočné kombinácie a mimoriadne aj hra v nerovnovážnom sta­ve.

Aj napriek zdecimovanému kádru sa prezentovali hokejistky Spišskej Novej Vsi bojovným výkonom a húževnatosťou, čo im vynieslo napokon tri gólové zakončenia, keď taktovku držala dvojgólová Miriam Mikesková.

HC Petržalka 2010 – HC Spišská Nová Ves 6:3 (2:0, 3:1, 1:2)

Góly: 13. Celarová (Vonková, Kapustová), 15. Kapustová, 26. Vonková (Celarová, Kapustová), 35. Novotná (Celarová), 40. Celarová, 41. Novotná (Celarová) – 35. Mikesková (Kežmarská), 48. Csiszérová (Sroková), 53. Mikesková (Sroková)

séria: 3:0

Prečítajte si: Naši hráči v Spišskej zapríčinili hokejový ošiaľ: Na zimáku padali divácke rekordy!

Foto: ilustračné Zdroj: HK Spišská Nová Ves

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM