JAB Rôzne

Spravodajský prehľad ako šitý pre vás: 5 správ, ktoré by ste o Spišskej mali vedieť

Informácií o meste či okrese Spišská Nová Ves nikdy nie je dosť. Preto by vám nemalo uniknúť špeciálne vybraných päť správ, ktoré sa nás týkajú. Stačí jeden klik a v prehľade nájdete témy, ktoré našich čitateľov v tomto týždni oslovili najviac.

Ilustračný obrázok k článku Spravodajský prehľad ako šitý pre vás: 5 správ, ktoré by ste o Spišskej mali vedieť
Zdroj: Dnes24.sk

Protest proti cirkusu

Príchod cirkusu do nášho mesta rozdelil obyvateľov. Nie všetci sú priaznivcami vystupovania zvierat v cirkuse a to patrične dali najavo aj svojim protestom. Čo im konkrétne podľa ich slov prekáža a ako na to zareagovala manažérka cirkusu sa dočítate TU.

Novinka pre čitateľov

Takmer šesť rokov provizória a teraz prichádza krok, ktorý viacerých z vás určite poteší. Hlavne, ak medzi vaše záľuby sa radí aj čítanie kníh. Pozrite si, k čomu sa schyľuje na známom sídlisku Mier.

Dobrá správa pre motoristov

Novinka, ktorá poteší najmä motoristov. Na sídlisku Západ v Spišskej Novej Vsi ešte tento rok vyrastie nové parkovisko. Podrobnosti nájdete TU.

Tradičný festival

Tradičná akcia v našom meste na ktorú sa môžete tešiť už čoskoro. Hudba, tanec, šport a ochota pomôcť na jednom mieste. Pozrite si program festivalu s názvom BASKET MUSIC FEST 2016.

Šikovná gymnazistka

Pre mnohých nie je športová streľba práve najznámejší šport. Gymnazistka Klaudia si ju obľúbila natoľko, že sa stala viacnásobnou majsterkou Slovenska. O tom ako sa k tomuto športu dostala prezradila v rozhovore.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM