Kultúra

Štartuje plesová sezóna: Ktoré známe tváre budú súčasťou Plesu Spišiakov?

Plesová sezóna pomaly štartuje. Medzi najznámejší ples nielen v Spišskej patrí určite Ples Spišiakov. Čo ponúkne jeho účastníkom tento rok?

Ilustračný obrázok k článku Štartuje plesová sezóna: Ktoré známe tváre budú súčasťou Plesu Spišiakov?
Zdroj: Agentúra Štýl

V poradí už 24. ročník Plesu Spišiakov, ktorý zvyčajne otvára v Spišskej Novej Vsi a okolí plesovú sezónu, sa bude konať už o pár dní v koncertnej sieni Reduty. Jeho návštevníci sa môžu tešiť aj na pestrý program.

Ples Spišiakov je naplánovaný na 17. januára 2020.

Začiatok spomínanej slávnostnej udalosti v Redute v Spišskej Novej Vsi je naplánovaný na 19. hodinu a okrem príležitosti dobre sa zabaviť a zrelaxovať, bude mať toto podujatie i tento rok aj charitatívny rozmer.

K vzácnym účinkujúcim večera bude patriť stálica českej hudby spevák Jiří Korn. Nebude chýbať ani Orchester Gustava Broma Big-Band, Vlado Vallovič, Andrea Zimányiová, Ivana Regešová či Zuzana Gamboa.

Do tanca zahrá aj ľudová hudba Jánošík. Tak ako každý rok súčasťou plesu bude aj finančná zbierka, ktorá každý rok putuje pre Inštitút Krista Veľkňaza v Žakovciach. Na prítomných čaká aj bohatá tombola.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

V Redute sa uskutočnil Ples Spišiakov: Prinášame vám zábery priamo z miesta
22
Galéria
Zdroj: Agentúra Štýl
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM