Rôzne

V Spišskej budete môcť nakúpiť aj bez peňazí: Klub mladých chystá jarnú burzu

S teplejšími dňami sa žiada aj zmena šatníka. Už čoskoro budete môcť v Spišskej Novej Vsi nakúpiť aj bez peňazí, veď čítajte...

Ilustračný obrázok k článku V Spišskej budete môcť nakúpiť aj bez peňazí: Klub mladých chystá jarnú burzu
Zdroj: Dnes24.sk

Jar sa už ukazuje v plnej sile a s ňou je spojené aj jarné upratovanie či triedenie šatníka. Ten môžete už onedlho vymeniť alebo oživiť novými kúskami, na ktoré nepotrebujete peniaze.

Klub mladých totižto organizuje jarnú burzu, ktorá sa bude konať 18. apríla od 14:00 v priestoroch klubu na Zimnej ulici.

Ako povedal pre náš portál vedúci klubu mladých Matej Farkalin je to už tretia burza v ich réžii a ako sa zdá, stane sa pravidelnou akciou pretože vždy je o ňu veľký záujem.

„Systém je jednoduchý – prídete, pozriete ponuku a ak sa vám čosi zapáči, tak si to môžete vziať. Ak však máte doma niečo, čo vám zaberá miesto v skrini a chcete to posunúť ďalej, môžete to priniesť a možno si to vyberie niekto iný,” ozrejmil, ako to celé funguje.

Oblečenie, knihy či iné drobnosti môžete podľa jeho slov doniesť do klubu do 16.apríla. „Zvyšné veci po akcii poputujú do charitatívnych organizácií,” uzavrel Farkalin.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM