Hokej

Víťazný sviatočný zápas našich hokejistov: Súperi nám nedali ani jeden gól

Na druhý sviatok vianočný vycestovali naši hokejisti za svojimi súpermi do Skalice. Ako sa zdá, karta sa obrátila a začína sa nám dariť.

Ilustračný obrázok k článku Víťazný sviatočný zápas našich hokejistov: Súperi nám nedali ani jeden gól
Zdroj: Dnes24.sk

Ani na druhý sviatok vianočný naši hokejisti nazaháľali. V 37. kole 1. hokejovej ligy vycestovali za svojimi súpermi do Skalice, kde sa po tretinách (0:0, 0:2, 0:2) mohli tešiť z ďalšieho víťazstva.

Najbližší zápas nás čaká už v stredu 28. decembra proti Prešovu. Okrem toho, že pôjde o východniarske derby podľa informácií kompetentných, Spišiaci nastúpia na zápas v retro dresoch.

„Hokejisti si na seba oblečú napodobneniny dresov zo sezón 1988 až 1992, v ktorých niesol náš klub názov TJ Štart Spišská Nová Ves. Na žlto-modrých dresoch sa tak bude na prednej strane dresu pýšiť písmeno „Š“, ktoré bolo súčasťou vtedajšieho loga,“ píše sa na stránke hokejového klubu.

Originálne retro dresy pôjdu hneď po zápase do dražby, ktorá bude trvať do 15. januára. Výťažok z nej poputuje na podporu mládežníckeho hokeja v Spišskej Novej Vsi, ktorý sa v posledných rokoch teší väčšiemu záujmu. Dražba bude prebiehať na klubovej webstránke, vyvolávacia cena každého dresu bude 30 eur.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM