JAB Kultúra

Vyberajte spolu s nami: Kam za relaxom cez tento víkend v Spišskej?

Víkend a oddych, to jednoducho ide k sebe. Kam sa počas neho vybrať za relaxom v Spišskej? Pozrite si tipy našej redakcie na zaujímavé akcie.

Ilustračný obrázok k článku Vyberajte spolu s nami: Kam za relaxom cez tento víkend v Spišskej?
Zdroj: Dnes24.sk

Ferdinand

27. a 28. januára 2018 o 15:30, Kino Mier

Počas víkendu si prídu na svoje aj deti. V kine Mier je pre ne pripravená pekná rozprávka. Nina a Ferdinand sú najväčší kamaráti pod španielskym slnkom. To by nebolo až také zvláštne, keby Nina nebola malé dievčatko a Ferdinand veľký býk. Narodil sa síce ako malé, roztomilé teliatko, ale časom podrástol o poriadny kus nielen do výšky, ale aj do dĺžky a šírky.

Dámsky krajčír

27. januára 2018 o 19:00 , Spišské divadlo

Francúzsku situačnú komédiu plnú komických situácií, zvratov, klamstiev a snahy vymotať sa z nich uvedie v sobotu večer Spišské divadlo. Divadelná hra Dámsky krajčír je o klamárovi, doktorovi Moulineauxovi, ktorý s neobyčajným dôvtipom úspešne skrýva svoj pokus o neveru pred dôverčivou manželkou a podozrievavou svokrou až do chvíle, kedy si prenajme bývalú krajčírsku dielňu. Okolnosti ho prinútia predstierať, že je dámskym krajčírom.

Farský ples

27. január 2018 o 19:00, koncertná sála Reduty

Rímsko-katolícka farnosť v Spišskej Novej Vsi a farské spoločenstvá srdečne pozývajú na XVI. farský ples, ktorý sa bude konať v sobotu v koncertnej sále Reduty. Do tanca bude hrať skupina Romana Barabasa.

Metropolitný ples

27. januára 2018 o 19:00, hotel Metropol

Plesať sa bude aj v hoteli Metropol. 3. Metropolitný ples bude mať aj charitatívny rozmer a ambíciu finančne pomôcť deťom z detského domova Domu Charitas Spišskej charity. Exkluzívnymi hosťami plesu sú Barbora Švidraňová s hudobným doprovodom, kubánsky spevák Lazaro a latino tanečnice a do tanca zahrá Abracadabra a DJ Vili.

Baltazár Banán

28. januára 2018 o 16:00, Spišské divadlo

Baltazár Banán, napriek tomu, že je veľký lenivec, zahryzne sa do sveta a spolu s novými a malými kamarátmi, čiže s Včielkou Médeou, Mravcom Jožom a Pavúkom Zdenom pocíti, ako chutí svet plný kradnutia a klamania, ale i veselých pesničiek, lietania a medových týždňov. Rozprávkovú komédiu s pesničkami si môžete vychutnať v Spišskom divadle.

Verejné korčuľovanie

28. januára 2018 od 17:30, Zimný štadión

Pred pracovným týždňom môžete zrelaxovať aj aktívne a stráviť dve hodinky na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi pri korčuľovaní. Zimný štadión bude pre priaznivcov tohto zimného športu otvorený v nedeľu od 17:30.

Druhá šanca

28. januára 2018 o 19:00, kino Mier

Posledný film filmového festivalu Scandi bude o svedomí a krehkej spravodlivosti, ktorú v hraničnej situácii vezme do vlastných rúk zúfalý detektív.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM