Eva Mikulová Krimi

Opitá vodička takmer skončila v Ružíne, FOTO

Do cely policajného zaistenia umiestnila polícia 53-ročnú vodičku z Košíc, ktorá s 1,67 promile alkoholu v dychu zišla s cesty za obcou Košická Belá.

Ilustračný obrázok k článku Opitá vodička takmer skončila v Ružíne, FOTO
5
Galéria

Ako informuje polícia na sociálnej sieti, istá vodička z Košíc takmer skončila v sobotu 29. júna vo vodnej nádrži Ružín.

„V sobotu v popoludňajších hodinách za obcou Košická Belá v smere na obec Malá Lodina popri vodnej nádrži Ružín, vodička motorového vozidla v dôsledku nedostatočného venovania sa vedeniu vozidla zišla z cesty na strmý zráz k vodnej nádrži Ružín, pričom vozidlo viackrát narazilo do stromového porastu. Iba stromy zabránili tomu, aby auto neskončilo na vodnej hladine.“

Šetrením polície bolo zistené, že aj v tomto prípade pri nehode asistoval alkohol. 53 – ročná vodička z Košíc pri nehode zranenia neutrpela.

Nikto sa nezranil

„Podľa doterajších zistení vodička s osobným motorovým vozidlom Škoda Fabia Combi v katastri obce Košická Belá pravdepodobne z dôvodu nevenovania sa plne vedeniu vozidla a sledovaniu situácie v cestnej premávke vyšla na strmý zraz k vodnej nádrži Ružín, kde viackrát narazila do stromového porastu. Vozidlo následne ostalo stáť na kolesách opreté o strom,“ spresnila krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová s tým, že k zraneniam nedošlo.

Ženu obvinili z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Zdroj: kosice.dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM