Lukáš Zavacký Rôzne

Ostrieľaná košická kaderníčka Biba to prezradila: Toto sú najčastejšie chyby pri strihaní!

Aj vy sa plánujete strihať doma sami? Na toto si dávajte pozor! Košická kaderníčka, Bibiána Blahová, prezradila, čomu sa vyhýbať pri skracovaní vlasov a čo jej zákazníčky najviac obľubujú.

Ilustračný obrázok k článku Ostrieľaná košická kaderníčka Biba to prezradila: Toto sú najčastejšie chyby pri strihaní!
Zdroj: Dnes24.sk

Vlasy sú v živote ženy veľmi dôležité a často im venujú mnoho času. Niektoré možno v minulosti nemali dobré skúsenosti s kaderníčkami, no vlastnou snahou si môžu urobiť na hlave veľa neplechy. „Dlhé vlasy by bolo asi náročné strihať, to sa nemusí vyplatiť. Väčšinou si ženy podstrihujú len ofiny. Niektoré to robia namokro a potom im tá ofina vyskočí veľmi vysoko a je veľmi krátka. Takže len jemnučko, nasucho, ale najlepšie je to, samozrejme, nechať na odborníka,“ povedala Bibiána Blahová z kaderníctva Color Hair.

A ako si mladé ženy najčastejšie predstavujú svoj účes? No predsa moderne. „Stále pretrváva ombre, ale pomaly sa mení na iné ombre. Niekedy to bolo tak, že vrch bol tmavý a spodok svetlý, čiže bol tam obrovský kontrast. Čím ďalej, tým viac však prechádzajú štylisti k jemnejšiemu prechodu do zosvetlenia. Ide o balejáž. Čiže vyvíja sa to. Moderné sú aj sivé odtiene. Tento trend prišiel z Hollywoodu. U nás si to ale zatiaľ veľmi nedávajú. Opticky to totiž mladé ženy zostarňuje," uviedla.

Dôležité je však vybrať si aj správny strih. Aký je ten najlepší? Na to nepozná presnú odpoveď ani Bibiána Blahová. Všetko záleží od konkrétneho človeka. Jednému pristane to, inému toto.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM