Michal Lendel Basketbal

Padne rekord návštevnosti? Good Angels sa po rokoch vrátia do Steel Areny, čaká nás prestížny duel!

Vedenie košických Good Angels sa rozhodlo odohrať prestížny duel v Steel aréne. V Mekke košického športu vyzve slovenský majster držiteľa dvoch euroligových prvenstiev – ruský UMMC Jekaterinburg. Očakáva sa prekonanie klubového rekordu v návštevnosti jedného zápasu.

Ilustračný obrázok k článku Padne rekord návštevnosti? Good Angels sa po rokoch vrátia do Steel Areny, čaká nás prestížny duel!
Zdroj: Webnoviny.sk

Takmer po šiestich rokoch odohrajú basketbalistky slovenského šampióna Good Angels Košice euroligový zápas v košickej Steel aréne, keď si 27. novembra zmerajú sily s víťazom predchádzajúceho ročníka ruským UMMC Jekaterinburg.

Steel aréna – symbol košického športu

„Pôjde o veľmi prestížny duel. Nám sa doterajšou doslova ‚mravenčou‘ prácou podarilo vybudovať si zvučné meno, ktorého cveng chceme ešte znásobiť. Lepšiu príležitosť, ako privítať držiteľa dvoch euroligových prvenstiev na mieste, ktoré sa stalo symbolom košického športu, si ani nedokážem predstaviť,“ uviedol generálny manažér Good Angels Daniel Jendrichovský a dodal: „Viem, že fakticky prichádzame o domovské prostredie. Naša Infiniti aréna ma svoje svojské, navyše v minulej sezóne čisto víťazné čaro. No my chceme basketbal robiť pre ľudí a do nášho domovského stánku sa ich pomestí nanajvýš 2500. Naopak, Steel aréna má viac ako trojnásobne vyššiu kapacitu hľadiska a o diváckom komforte v jej prípade nemusíme veľa hovoriť.“

Snaha prekonať klubový rekord v návštevnosti

Pri jedinom súťažnom basketbalovom súboji v Steel aréne sa 12. decembra 2007 zrodil vtedajší euroligový rekord v návštevnosti. Duel proti ruskému tímu Spartak Moskovská oblasť si prišlo pozrieť 7125 fanúšikov.

Medzičasom divácke maximum súťaže prerástlo kapacitu košickej haly, no pokorenie klubového vníma vedenie ako veľkú výzvu. „To by bolo nádherné. Pre celé družstvo, realizačný tím, ale aj nás, vedenie, by to bola krásna odmena za všetko to úsilie. Naše očakávania sú však skromnejšie a preto v prvej fáze dáme do predaja len vstupenky na spodný ovál a budeme čakať, aká bude reakcia. Ak si to divácky záujem vyžiada, tak začneme predávať aj vyššie sektory,“ konštatoval Daniel Jendrichovský prostredníctvom tlačovej správy klubu.

Na prestížny duel medzi účastníkmi poslednej edície Final Four sa už spustil predaj vstupeniek prostredníctvom siete Ticketportal. Lístky za zvýhodnenú cenu 5 alebo 7 eur si fanúšikovia môžu zakúpiť do 15. novembra 2013. Po uvedenom termíne ich cena stúpne na 7, respektíve 10 eur. Držitelia permanentných vstupeniek lístky zháňať nemusia, pretože im prináležia automaticky a dostanú ich na osobitne vyhradenom vstupe do Steel arény priamo v deň zápasu.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM