Krimi

Parkovisko sa zmenilo na scénu z akčného filmu: Nebezpečný vodič demoloval, čo mu stálo v ceste

V Košiciach nabúral muž do niekoľkých zaparkovaných áut. To mu však nestačilo a schytali to aj stromy.

Ilustračný obrázok k článku Parkovisko sa zmenilo na scénu z akčného filmu: Nebezpečný vodič demoloval, čo mu stálo v ceste
3
Galéria

Včera večer na Ľudovej ulici v Košiciach podľa polície došlo k poškodeniu niekoľkých motorových vozidiel. Na oficiálnej facebookovej stránke Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach zverejnili, že na mieste bolo zistené, že vodič motorového vozidla zn. Mercedes, pravdepodobne neprispôsobil rýchlosti jazdy svojim schopnostiam.

Ďalej stavu a povahe vozovky, a na parkovisku počas cúvania postupne narazil do tam zaparkovaných vozidiel zn. Hyundai Accent, Toyota Yaris, VW Golf, ktoré po náraze odhodilo do vedľa stojacej Škody Octavia.

Narazil aj do stromov

,,Tu si už vodič povedal, že dosť bolo cúvania a pohol sa dopredu, pričom narazil do tam odparkovaného vozidla zn. Nissan Quasqai.," opísali muži zákona.

Vtedy asi vyhodnotil, že nárazov bolo ešte málo, tak pokračoval v jazde po tráve, kde narazil do dvoch stromov, a až tie ho prinútili zastaviť a ostať stáť.

Viac správ

Utekali pred políciou

Vodič z miesta dopravnej nehody podľa policajnej správy ušiel a nesplnil si tak povinnosti účastníka dopravnej nehody. Podľa popisu svedkov mali z Mercedesu vystúpiť a utekať na neznáme miesto dve osoby. Policajné hliadky začali okamžite prepátravať okolie.

,,O pár minút spozorovali dve osoby, ktoré zodpovedali popisu osôb, ktoré utekali z miesta dopravnej nehody. Dopravní policajti ich podrobili dychovej skúške s výsledkom 0,48 promile a 0,85 promile alkoholu," uzavrela polícia.

Nabúral do piatich áut! STOPKU mu dali stromy
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM