Eva Mikulová Rôzne

Pohár osviežujúcej vody dostane každý zadarmo

Opäť otvárajú v centre mesta Vodný bar. Pripravili ho pracovníci Východoslovenskej vodárenskej spoločnosti, a.s. v spolupráci s mestom Košice.

Ilustračný obrázok k článku Pohár osviežujúcej vody dostane každý zadarmo
Zdroj: vodarne.eu

Osviežia sa v ňom Košičania, ale aj turisti a návštevníci mesta. Chladnú vodu z vodovodu ochutenú citrónom či bylinkami každému ponúkne príjemná obsluha. Osviežiť sa vo Vodnom bare môže každý zdarma.

Nalievať začínajú v utorok 31. júla v centre pri súsoší Immaculata. Vychutnať si osviežujúcu vodu budete môcť v čase od 10.00 – 17.00 hod., do piatku 3. augusta.

Počas pracovných dní

Vodný bar bude otvorený počas pracovných dní, pokiaľ teploty v meste vystúpia nad 30 stupňov Celzia, za predpokladu, že počasie bude priaznivé (bez extrémne silného vetra či búrok). V prípade náhlej zmeny poveternostných podmienok si organizátori vyhradzujú právo ukončiť Vodný bar aj pred 17.00 hod., aby bola zaistená bezpečnosť pracovníkov Vodného baru ako aj verejnosti v okolí.

Smädný návštevník mesta sa môže osviežiť aj vodou z pitnej fontánky. VVS, a.s. ich spravuje deväť. Sedem z nich je na Hlavnej ulici, na Terase v Zuzkinom parku a na Bankove je po jednom zariadení. Na Hlavnej ulici jednu z pitných fontánok poškodilo pravdepodobne vozidlo, VVS, a.s. už požiadala o dodanie novej. Na pôvodnom mieste by mala byť nainštalovaná do konca augusta.

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM