Eva Mikulová Krimi

Polícia sa vážne zaoberá medializovanou bitkou maloletých dievčat

Príslušníci Policajného zboru preveria v rámci vyšetrovania všetky súvislosti, nevynímajúc otázku organizovanosti či finančnej podpory. Je to protiprávne konanie.

Ilustračný obrázok k článku Polícia sa vážne zaoberá medializovanou bitkou maloletých dievčat
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

Bitky dievčat na videozázname, ktorý je uverejnený na sociálnych sieťach, sú už predmetom vyšetrovania.

„Keďže konanie zachytené na videozázname sa v najväčšej pravdepodobnosti týka mladistvých osôb, a nie je vylúčené ani to, že účastníkmi môžu byť aj maloleté osoby, prípad bude prikázaný do vyšetrovania konkrétnemu útvaru v pôsobnosti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Príslušníci Policajného zboru preveria v rámci vyšetrovania všetky súvislosti, nevynímajúc otázku organizovanosti či finančnej podpory. Vzhľadom na citlivosť uvedeného prípadu polícia nebude počas vyšetrovania poskytovať žiadne čiastkové informácie ani sa nebude vyjadrovať k okolnostiam prípadu. Odpovede na otázky by malo dať vyšetrovanie prípadu a verejnosť budú o výsledku vyšetrovania informovať hneď, ako to situácia vo vyšetrovaní dovolí.

„Zároveň žiadame širokú verejnosť aj médiá, aby v danom prípade nezasahovali do vyšetrovania, pretože ďalšou medializáciou prípadu by mohli zmariť prácu príslušníkov Policajného zboru, ktorí sa podieľajú na stotožnení osôb zachytených na videozázname a na objasnení celého protiprávneho konania,“ dodáva L. Ivanová.

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM