Eva Mikulová Krimi

Polícia už obvinila muža, ktorý údajne podpálil chatrč, v ktorej uhoreli tri malé deti, FOTO

Obvinený muž je hospitalizovaný v nemocnici v Šaci. Hrozí mu trest odňatia slobody na dvadsať až dvadsaťpäť rokov alebo trest odňatia slobody na doživotie.

Ilustračný obrázok k článku Polícia už obvinila muža, ktorý údajne podpálil chatrč, v ktorej uhoreli tri malé deti, FOTO
11
Galéria
Zdroj: TASR

Tragický požiar chatrče pri ktorom zhoreli tri malé deti (1, 2 a 3 roky) sa stal ešte v utorok 14. januára v osade v MČ Juh.

Ako sme už informovali, v chatrči žili deviati ľudia. Druh s družkou a ich sedem detí. Rodičia pri požiari ušli aj so štzrmi staršími deťmi, tri najmenšie sa žiaľ zachrániť nepodarilo.

Policajti zaistili podozrivého muža, ktorým je údajne druh a otec matky detí. Pri svojom neodpustiteľnom čine sa popálil a tak bol za doprovodu polície prevezený do nemocnice v Šaci.

Už je obvinený

„V súvislosti s požiarom v košickej mestskej časti Juh, už udalosť prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach, ktorý po vykonaní potrebných procesných úkonov a na základe dôkaznej situácie vzniesol obvinenie za obzvlášť závažný zločin všeobecného ohrozenia 31-ročnému mužovi z Košíc,“ informovala nás krajská policajná hovorkyňa jana Mesárová.

Za tento skutok páchateľovi hrozí trest odňatia slobody na dvadsať až dvadsaťpäť rokov alebo trest odňatia slobody na doživotie.

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM