Andrea Mesarčíková Rôzne

Polícia zaevidovala viacero vlámaní a krádeží väčšieho rozsahu

Polícia v Košiciach a okolí zaznamenala viacero krádeží vlámaním. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Demjanovičová, neznámy páchateľ spôsobil majiteľovi rodinného domu v obci Kechnec v okrese Koši

Páchateľ sa vlámal do domu v čase od 13.00 h 15. septembra do 17.30 h 16. septembra a odcudzil notebook, dámske hodinky zo žltého kovu, štyri briliantové prstene, náušnice, náramky a náhrdelníky s príveskami zo žltého kovu a pánske hodinky.
Ďalší neznámy páchateľ sa taktiež vo štvrtok 16.9. po prekonaní uzamykacieho mechanizmu bezpečnostných dverí vlámal do bytu na Polianskej ulici v Košiciach a ukradol retiazky a rôzne šperky zo žltého kovu, 72-ročnej majiteľke spôsobil škodu 1920 eur.
Dva svetelné signalizačné zariadenia ukradol neznámy páchateľ v noci zo stredy (15.9.) na štvrtok (16.9) na Kostolianskej ceste v Košiciach v smere na obec Družstevná pri Hornáde. Zlodej sa k semaforom dostal po odstránení visiacich zámkov na kovových ochranných klietkach. Košickej firme vznikla škoda 1862 eur.
Ako dodala Demjanovičová, približne v tej istej dobe (v noci z 15.9. na 16.9.) ukradol neznámy páchateľ z parkoviska na Sokolovskej ulici v Košiciach motorové vozidlo zn. VW Sharan, čím majiteľovi z Košíc vznikla škoda 18.000 eur.

Zdroj TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM