Eva Mikulová Rôzne

Pomôžme utýranej Elisabeth! Zviazali ju a hodili pod most

Absolútne zlo! Pod týmto názvom uverejnil košický útulok zvierat šokujúce zábery fenky Elisabeth, ktorú niekto zviazal a hodil pod most.

Ilustračný obrázok k článku Pomôžme utýranej Elisabeth! Zviazali ju a hodili pod most
Zdroj: Útulok UVP Košice

Otrasný pohľad sa naskytol pracovníkom košického útulku zvierat, ktorí na telefonický podnet išli zachrániť mladú sučku, ktorú zviazanu niekto pohodil pod most v obci Sokoľany pri Košiciach.

Zviazaná ležala niekoľko dní

„K tomuto prípadu nemáme slov. Len slzy v očiach a beznádej…Tento prípad je pre nás absolútne zlo a len psychopat toto dokáže. V pondelok 20. augusta ráno sme mali telefonát, že pod mostom v obci Sokoľany leží psík pod mostom. Išli sme tam…ležal a čím sme boli bližšie tým viac sme videli to čo nikdy predtým. Fenočka zviazaná ako mech odpadu. Na jej pohľad plný bolesti nikdy nezabudneme. Čakala na smrť…Labky a papuľka previazané drôtom až do kostí. Vysílená, umučená čakala na svoju záchranu podľa odhadu veterinárky 3 až 4 dni,“ píše na svojej stránke Útulok zvierat UVP v Košiciach.

Samozrejme prípad nahlásili aj na políciu. „V blízkosti mosta je zastávka z ktorej vidno aj pod most. Fenočka je hospitalizovaná, ošetrená a napojená na infúzie. Spočiatku nás všetkých chcela kusať, veď ani sa jej nečudujeme. Neskôr sa upokojila, napila vody a napapala. Veterinári ju dajú dokopy, ale jej srdiečko bude potrebovať milujúci domov. Fenočke sme dali meno Elizabeth,“ informuje UVP.

Ak sa rozhodnete pomôcť, môžete svoj príspevok poslať na transparentný účet: Únia vzájomnej pomoci ľudí a psov Číslo účtu: 5111391211 IBAN: SK50090000000­05111391211 Kód banky: 0900 SLSP Swift kód: GIBASKBX Do poznámky prosíme napíšte: Elizabeth

Zdroj: Útulok UVP Košice
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM